Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi gün değiştirsin kampanyası başladı!

Mahkum dizisi gün değiştirsin kampanyası başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ilk bölümü 14 Aralık Salı akşamı yayınlanan Mahkum dizisi için Fox TV’nin belirlediği yayın günü Perşembe akşamları olmuştu… 16 Aralık Perşembe günü ikinci bölümü yayınlanacak olan dizinin hayranları ilk bölüm reytinglerini görünce sosyal medyadan dizinin salı akşamları yayınlanması yönünde çağrıda bulunmaya başladı.

Masumlar Apartmanı ve Destan dizilerinin olduğu Salı akşamları Fox TV’de ise Evlilik Hakkında Her Şey isimli yapım izleyicilerle buluşuyor. Fox TV’nin bu sezon iyi çıkış yapan diğer dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in setinde yaşanan koronavirüs sorunu nedeniyle bölüm yetişmediği için Mahkum dizisi için bir haftada iki bölüm gösterilme kararı alındı.

Salı günü elde edilen çok iyi reytingler sonrasında ise perşembe günü yaşanabilecek ciddi bir ilgi azalması işleri fazlasıyla karıştırma ihtimali taşıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey’in 21 Aralık’tan itibaren Salı akşamları yeniden izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Ancak Mahkum dizisi hayranları perşembe günü dizinin çok zorlanacağını düşünüyor. Bu nedenle de salı akşamları yayınların devam etmesi yönünde sosyal medyada bir kampanya başlattılar.

Yapılan yorumlarda Mahkum dizisinin perşembe günleri ayakta kalmasının zor olacağı, ama salı günleri zaten iyi performans göstereceğinin de artık netleştiğini düşünüyor.

Tabii ki Fox TV adına Evlilik Hakkında Her Şey dizisini riske atma anlamı taşıyacak olan bu gün değişikliği konusu, çok da cazip değil. Çünkü bu dizi de reytinglerde Mahkum gibi iyi oranlar elde edebiliyor. Oturmuş bir yapım olması ve izleyicilerin de alışkanlıkları düşünülünce Fox TV’nin Mahkum dizisi için böyle bir risk alması beklenmiyor.

İşte Mahkum dizisinin 16 Aralık perşembe günü yayınlanacak olan 2. bölümünden 2. fragman. Kendi gününde şayet dizi salı günlerin elde ettiği reytingleri alamazsa, işlerin fazlasıyla karışacağı da ortada.