Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisi için gün sayan Onur Tuna’nın çifte heyecanı!..

Mahkum dizisi için gün sayan Onur Tuna’nın çifte heyecanı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Çok yakında Mahkum dizisiyle Fox TV’de ekranlara gelecek olan Onur Tuna’nın, baş rolü Hazal Kaya ile paylaştığı Benden Ne Olur filminin 28 Ocak 2022 olarak açıklanan gösterim tarihi yine değişti.

Benden Ne Olur isimli filmin çekimlerinin üzerinden bir sene geçti. Film gösterime girecekken pandeminin en sert günleri yaşandı ve yayını ertelendi. En son Eylül 2021’de yayınlanacağı açıklanmıştı ancak yine ertelenmişti Son yapılan açıklamada filmin 26 Kasım’da izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlandığı belirtildi.

Ancak, Med Yapım imzalı filmin gösterimi önümüzdeki yıla ertelendi. Film son yapılan açıklamaya göre, 28 Ocak tarihinde gösterime girecekti. Medyapım’dan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada ‘izleyicinin sesine kulak verdik, tarihi öne çektik’ dendi. Film 14 Ocak 2022’de beyaz perdede sinemaseverlerle buluşacak. Benden Ne Olur filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci yer alıyor. Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından uyarlanan filmin senaryosu ise Murat ve Emrah Kaman’a ait.

Mahkum dizisi için gün sayan Onur Tuna'nın çifte heyecanı!.. 7

Benden Ne Olur Filmi, Sertab Bal isimli genç bir kadının hikayesini anlatıyor. 28 yaşına gelmiş fakat hayatında, tüm çevresinden beklenen ‘düzenli’ hayatı olduramamış Sertab, istediği şeyler hakkında sürekli fikri değişen, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadındır. Sertab, ablasının “senden hiçbir şey olmaz’’ demesiyle büyük bir kırılma yaşar ve büyük bir mücadeleye girişir.