Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi reytinglerde şeytanın bacağını kırdı, Yargı dizisiyle büyük rekabete girdi!

Mahkum dizisi reytinglerde şeytanın bacağını kırdı, Yargı dizisiyle büyük rekabete girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli Fox TV dizisinin elde ettiği reytinglerin her geçen hafta bir miktar daha artmakta olduğu gerçeği önemli bir mesaj veriyor… Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Seray Kaya ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 9. bölümü yayınlandı.

10 Şubat akşamı Fox TV’de yayınlanan 9. bölüm yine çok büyük ilgi çekti ve yine çok heyecanlı sahneler yaşandı… Dizinin hayranlarının hem sosyal medyada büyük destek verdiği hem de reytinglerde yapımı bir kez daha zirveye çıkarttığı görüldü.

Mahkum dizisi reytinglerde tüm kategorilerde birinci olmakla kalmadı. Ayrıca AB ve ABC1 kategorilerinde de çift haneli oranlara bir kez daha ulaştı. Daha önce de bu başarıyı yakalayan dizinin, izleyicisini kaybetmeden ilerliyor olması önemli bir durum.

Kuruluş Osman, atv ekranında yayınlanıyor ve sezonun en iyi reytinglerini alan yapım olarak öne çıkıyor. Ardından ise istikrarlı bir şeklide tüm kategorilerde çift haneli oranlar elde eden Gönül Dağı dizisini, sezonun en başarılı ikinci yapımı olarak görüyoruz.

Yargı dizisinden sonra şimdi de Mahkum, çift haneli oranları elde etmeye başlayarak en çok izlenen diziler kervanında ilk 3’te yer alabilmek için önemli bir atak yaptı.

Yargı ile Mahkum’un reytingleri birbirine yakın ve iki dizi de sezonun en başarılı üçüncü dizisi olma hedefiyle yollarına devam ediyor.

Kuruluş Osman dizisini geçmek o kadar kolay değil. Gönül Dağı da istikrarlı ilerliyor. Ancak hem Yargı hem de Mahkum dizileri bir miktar daha yükseliş yakalayabilir.

Mahkum ve Yargı’nın bu büyük çıkışı, sezonun en iyi iki dizisi olduklarının da bir kanıtı oldu.