Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisi setinde Onur Tuna paniği yaşandı!

Mahkum dizisi setinde Onur Tuna paniği yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bu sezonun beğenilen yapımlarından birisi olarak Mahkum dizisinin bir hayli öne çıktığını söyleyebiliriz. Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizinin 4. bölümü reytinglerde birincilik elde ederek müthiş bir çıkışa imza attı.

Dizinin beşinci bölümünü heyecanla bekleyen hayranlara kötü haberler üst üste geldi. Setlerde yaşanan sorunlar, kanalların Ocak ayının ilk iki haftasında dizilerin yeni bölümünü yayınlamak istememesi gibi konular üst üste geldi.

Onur Tuna’nın da öksürük ve yüksek ateş ile hastaneye gitmesi koronavirüs şüphesini akla getirdi. Ancak ünlü oyuncu testlerinin negatif çıktığını belirtti. Dizinin setinde çekimlerin başrol oyuncusunun rahatsızlanması nedeniyle durduruldu. Bu durum Onur Tuna’nın koronavirüse yakalandığı şeklinde anlaşıldı ama bu doğru değil.

Onur Tuna, bu konudaki kafa karışıklığını instagram hesabından yaptığı paylaşım ile şu şekilde düzeltti:

“Arkadaşlar korona değilim. Sabah öksürük ve yüksek ateşle uyandım. Ancak yapılan pcr, antijen, influenza testlerim çok şükür negatif çıkmıştır. Bugün setin aksaması yanlış anlaşılmış olabilir. Evde dinleniyorum yarına daha iyi olacağım. Yine de geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim.”

Mahkum dizisi setinde Onur Tuna paniği yaşandı! 7

Mahkum dizisinin yeni bölümünü merakla bekleyenler bu hafta da ekranda bulamayacak. Dizinin 5. yeni bölümünün 20 Ocak Perşembe akşamı ekranda olması bekleniyor.