Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisi sosyal medyada dünyada bir numara!..

Mahkum dizisi sosyal medyada dünyada bir numara!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iddialı yapımı, Fox TV’nin sevilen dizisi Mahkum hem reytinglerde hem de sosyal medyada  başarısını devam ettiriyor.

Ekrana geldiği ilk günden itibaren dizi dünyasına damgasını vuran Mahkum dizisinin başarılı yükselişinde hikayesinin yanı sıra oyunculuk performanslarının da payı büyük.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mahkum dizisinin başarısına dikkat çekti. Bir ay içinde dünyada en çok takipçi alan dizi ve programların listesini yayınlayan The Wit List, şubat ayı ilk beşini açıkladı. Buna göre ‘Mahkum’ dizisi instagramda en çok takipçi arttıran dizi oldu ve birinci sıraya yerleşti.

The Wit List’in bilgilerine göre dizi, yayınlandığı hafta 190 bin aboneye ulaştı. Dizinin IMBD notunun. 8.2 olduğu yazıldı.

Mahkum dizisi sosyal medyada dünyada bir numara!.. 7

Dizinin hikayesinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ikilisi öne çıktı. Rolleri ile herkesi kendilerine hayran bırakan bu ikili çok konuşuldu. İkilinin yüksek performansları dikkat çekiyor.

MF Yapım imzalı Mahkum’da Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ikilisine baş rollerde Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve  Hayal Köseoğlu eşlik ediyor.

Her perşembe Fox TV’de izleyici ile buluşan Mahkum’un senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk oturuyor.