Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mahkum dizisinde büyük ayrılıktan sonra bir yenilik daha gerçekleşiyor!

Mahkum dizisinde büyük ayrılıktan sonra bir yenilik daha gerçekleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Mahkum dizisinin 17. bölümünde izleyiciler Cemre karakterini canlandıran Seray Kaya’nın ayrılığı ile sarsıldı. Başrol oyuncusunun diziye neden bu kadar erken veda ettiğini sorgulayanlar sosyal medyada hem eleştiri hem de üzüntülerini belirten yorumlar paylaştı. Seray Kaya diziden ayrılırken, yeni bir oyuncu ise gelecek haftadan itibaren hikayede yer alacak.

Mahkum dizisine katılan Neslihan Arslan üç farklı projeyle yoğun tempo sergiliyor! 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Neslihan Arslan, hem dizi hem sinema filmi hem de tiyatrolar oyunlarında yer alarak üç farklı kulvarda da yeteneklerini sergileyen bir isim oldu.

Fanatik isimli tiyatro oyunuyla sahnelerde yer alan Neslihan Arslan’ın partnerleri arasında; Salih Bademci ve Nurhan Özenen de bulunuyor. Renkli bir aile komedisi olarak sahnelenen oyun büyük ilgi görüyor. Neslihan Arslan ise yoğun bir dönemin içine girdi. Hem Fox TV ekranında yayınlanan Mahkum dizisine konuk oyuncu olarak katılan Neslihan Arslan, hem de bir sinema filmi için hazırlık yapıyor.

Mahkum dizisinde büyük ayrılıktan sonra bir yenilik daha gerçekleşiyor! 8

Fox TV’nin bu sezon en iyi çıkış yapan dizisi olan Mahkum, 17. bölümü geride bıraktı. Seray Kaya’nın canlandırdığı Cemre karakterinin ayrılığı izleyicileri üzdü. Son dönemde diziye katılan Talat Bulut, Sinyor karakteri ile hikayeye heyecan katarken, yeni karakterlerin de dizide yer alması bekleniyor.

Bu karakterlerden birisini de Neslihan Arslan canlandıracak. Mahkum dizisinin 21 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 18. bölümünde Neslihan Arslan’ı polis rolünde izleyebileceksiniz. Oyuncunun dizideki rolünün birkaç bölüm sürmesi bekleniyor.

Oyuncu ayrıca yakında yeni bir sinema filmi için de sete çıkacak. Neslihan Arslan için hem tiyatro hem dizi hem de sinema faaliyetleri ile yoğun bir dönemin içinde yer aldığını söyleyebiliriz.

Mahkum dizisinde büyük ayrılıktan sonra bir yenilik daha gerçekleşiyor! 9