Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde Fox TV karar değiştirdi, izleyiciler mutlu oldu!

Mahkum dizisinde Fox TV karar değiştirdi, izleyiciler mutlu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı konusunda iki haftadır belirsizlikler var. Bu belirsizliğin temelinde hem koronavirüs nedeniyle setlerde yaşanan sorunlar bulunuyor hem de Ocak ayının ilk iki haftasında düşük olan reklam gelirleri kanalları düşündürüyor.

Mahkum dizisinin de yeni bölümünün gelecek hafta yayınlanması bekleniyordu. Fox TV’den de bugüne kadar net bir duyuru gelmemişti. Ancak dizinin yeniden yayınlanan 5. bölüm fragmanı, 13 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’da yeni bölümün yayınlanacağını ilan etmiş oldu.

Mahkum dizisinde OnurTuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu başrollerde yer alıyor. Aralık ayının son haftasında Mahkum, tüm diğer rakiplerini geçerek perşembe akşamının birincisi oldu… Camdaki Kız dizisinin büyük kayıp yaşamasıyla zirveye yerleşen Mahkum, artık birinciliğin en güçlü adayı konumunda.

Mahkum dizisinde Fox TV’nin yeni bölümü bu hafta yayınlamama ihtimali vardı. Ancak kanal yönetimi iyi bir reyting geleceğine ve reklam gelirleri de yeterli olmalı ki yayın kararı aldı.

Mahkum dizisi hayranları geçtiğimiz hafta izleyemedikleri dizinin yeni bölümünü bu hafta seyredebilecek. Yine çok etkili olaylar yaşanacak. Savcı Fırat’ın geçmişe dair bazı detaylar hatırlamaya başlaması ile birlikte hikayenin yönü de bir hayli değişecek.