Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisinde suç makinesi Sasha’yı canlandıran Hayal Köseoğlu’nun masum halleri şaşırttı!..

Mahkum dizisinde suç makinesi Sasha’yı canlandıran Hayal Köseoğlu’nun masum halleri şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay  Son dönemin en başarılı dizilerinden Mahkum’da psikopat ve suç makinesi rolündeki ‘Sasha’ karakterini başarıyla canlandıran ve performansıyla beğeni toplayan oyuncu Hayal Köseoğlu Geleceğin Güçlü Kadınları projesi kapsamında podyuma çıktı.

Toplum Gönüllüleri Vakfı, Geleceğin Güçlü Kadınları projesini hayata geçirdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özelinde Aydan Taş’ın desteği ile hayata geçirilen proje kapsamında Hayal Köseoğlu da Zeynep Tosun tasarımlı kıyafet ile podyuma çıktı.

Modacının, ‘1940’lardan günümüze’ konseptiyle hazırladığı tasarımlarla poz veren oyuncu fotoğraflarını instagram hesabından da takipçileriyle paylaştı.

Mahkum dizisinde suç makinesi Sasha'yı canlandıran Hayal Köseoğlu'nun masum halleri şaşırttı!.. 9

Defilenin ardından elbiseler açık arttırma ile satışa sunuldu. Maximum UNIQ Hall’de yapılan defilenin bilet satışından ve elbiselerin açık arttırmadaki satışından elde edilen gelir ise gençlerin eğitim hayatına destek olmak üzere TOG Gençlik Bursları fonuna aktarılacak.

Mahkum dizisinde suç makinesi Sasha'yı canlandıran Hayal Köseoğlu'nun masum halleri şaşırttı!.. 10

Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı ‘Barış’ karakterinin sağ kolu, hiç acıması olmayan bir seri katil olan ‘Sasha’yı canlandıran Hayal Köseoğlu’nun, karakterinin aksine son derece masum pozları takipçilerini mest etti.

Mahkum dizisinde suç makinesi Sasha'yı canlandıran Hayal Köseoğlu'nun masum halleri şaşırttı!.. 11

Oyuncunun Mahkum’da birlikte rol aldığı Seray Kaya’da fotoğraflara yaptığı ‘Bunu bize yapamazsın’ yorumuyla beğenisini ifade etti.