Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisine ara vermek yaramadı, Camdaki Kız yine reytingte çelmeyi taktı!

Mahkum dizisine ara vermek yaramadı, Camdaki Kız yine reytingte çelmeyi taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta Mahkum dizisinin 16. yeni bölümünü bekleyenler yayın ertelenmesi nedeniyle şaşkınlık yaşamıştı. Mahkum dizisini uzun süre bekleyenler 7 Nisan perşembe akşamı yeni bölümü izleyebildi. Yine heyecanlı ve akıcı hikayesi ile izleyicilerini etkileyen Mahkum, reytinglerde ise geçtiğimiz haftalarda elde ettiği üstünlüğünü kaybetti.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye en son Sinyor karakteri ile Talat Bulut katıldı. Hikaye şimdiye kadar çok güçlü bir izleyici desteği ile ilerlerken, 16. bölüm reytingleri kafaları karıştırdı.

Mahkum dizisinin tüm kişiler kategorisinde birincilik elde ettiğini, AB ve ABC1’de ise Camdaki Kız’ın gerisine düşen dizi, ciddi bir izleyici kaybı da yaşadı. AB’de ikincilik ve ABC1’de de üçüncülük elde eden Fox TV dizisi, bugüne kadarki en düşük reytinglerini elde etti.

Başladığı günden bu yana çok güçlü bir izleyici desteğini yayında bulan, ayrıca haftalarca da tüm kategorilerde birincilikler elde eden Mahkum dizisi, 1 haftalık zorunlu aradan sonra yeniden ekrana döndüğünde eski başarısını tekrarlayamadı.

Camdaki Kız dizisi, uzun süre rakibini ikinci sıradan takip etti ve geçen hafta fırsattan faydalanarak AB ve ABC1 kategorilerini birinci sırada bitirmişti. Kanal D dizisi bu hafta da aynı başarıyı tekrarladı. Tüm kişilerde üçüncülük elde eden dizinin, sezon sonuna doğru reytinglerini düzeltmesi ve izleyici ilgisini yeniden üzerine çekmesi dikkatlerden kaçmıyor.