Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisinin Büge’si Melike İpek Yalova pozlarıyla gündem oldu!..

Mahkum dizisinin Büge’si Melike İpek Yalova pozlarıyla gündem oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı ‘Müjgan’ karakteri ile izleyiciyi etkilemeyi başaran oyuncu Melike İpek Yalova, Re Touch Mag Dergisi’nin Mart ayı sayısına verdiği pozlarla adından söz ettirdi.

Dergi kapağı için objektif  karşısına geçen oyuncu birbirinden çarpıcı pozlar verdi. Fotoğrafları  instagram hesabından da paylaşan oyuncu için Re Touch Mag Dergisi’nde şu sözler kullanıldı;

“Ahu gözleri, naifliği, sıcak ve samimi halleriyle, aldığı eğitimlerle, yurt dışı tecrübesiyle ve zekasıyla dikkat çeken Melike İpek Yalova, Re Touch Mag Mart kapağımızda.”

Mahkum dizisinin Büge'si Melike İpek Yalova pozlarıyla gündem oldu!.. 8

‘Müjgan’ karakteriyle rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisine 3. sezon finalinden hemen önce veda eden Melike İpek Yalova, yaz döneminde bir süre dinlendikten sonra yeni sezonda Fox TV’nin iddialı dizisi Mahkum’da izleyici karşısına çıktı.

Mahkum’da ‘Büge’ karakterine hayat veren oyuncunun pozları takipçilerini mest etti. Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum dizisinde Onur Tuna, Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu ile birlikte başrolde yer alan Melike İpek Yalova performansıyla beğeni topluyor.

Mahkum dizisinin Büge'si Melike İpek Yalova pozlarıyla gündem oldu!.. 9

Aynı zamanda Re Touch Mag Dergisi’nin sosyal medya hesabından yayınlanan backstage görüntüleri de oyuncunun hayranlarından tam not aldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

RE TOUCH mag (@retouchmagist)’in paylaştığı bir gönderi