Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinin Saşha’sı Hayal Köseoğlu’nun yeni dizisini biliyor musunuz?

Mahkum dizisinin Saşha’sı Hayal Köseoğlu’nun yeni dizisini biliyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Mahkum dizisiyle yeniden setlere dönüş yapan Hayal Köseoğlu, geçen sezon Mucize Doktor isimli dizideki başarılı performansı ile de göz doldurdu. 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2008 yılında Aşk-ı Memnu dizisindeki Pelin karakteri ile dikkat çekmişti.

Muhteşem Yüzyıl’da Nilüfer Hatun olarak izlediğimiz oyuncu, İstanbullu Gelin’de ise Zeynep karakterini canlandırdı. Ufak Tefek Cinayetler’de Derya’yı canlandıran Hayal Köseoğlu, yeni sezona ise Mahkum dizisinin ana kadrosunda başladı.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova’nın yanı sıra Mahkum dizisinin başrolünde Hayal Köseoğlu da bulunuyor. Saşha karakterini canlandıran ve gizemli rolüyle dikkat çeken oyuncunun bir başka projesinin daha olduğunu biliyor musunuz?

Mahkum dizisinin Saşha'sı Hayal Köseoğlu'nun yeni dizisini biliyor musunuz? 37

Hayal Köseoğlu, dijital bir dizide yer alıyor ve 18 Ocak’tan itibaren hayranları ile BluTV’de buluşacak.

Deniz Tezuysal, Vildan Atasever, Öykü Naz Altay ile Sergen Deveci’nin başrollerinde yer aldığı Bonkis isimli dizinin ikinci sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Hayal Köseoğlu, hayranlarına büyük sürpriz yaşatacak.

Kışın sert günlerinde yazı getirecek olan dizi aşk, dostluk ve de günümüz dünyasında tek başına ayakta durma meselelerini en eğlenceli ve de özgün haliyle anlatıyor. Hikayede Hayal Köseoğlu’nu da konuk oyuncu olarak izleyeceksiniz.