Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinin yıldızları Onur Tuna ve Seray Kaya’nın pozları sosyal medyayı salladı!..

Mahkum dizisinin yıldızları Onur Tuna ve Seray Kaya’nın pozları sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iddialı yapımı, Fox TV’nin sevilen dizisi Mahkum hem reytinglerde hem de sosyal medyada  başarısını devam ettiriyor.

Ekrana geldiği ilk günden itibaren dizi dünyasına damgasını vuran Mahkum dizisinin başarılı yükselişinde hikayesinin yanı sıra oyunculuk performanslarının da payı büyük.

Özellikle dizinin başrollerinde yer alan Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun yüksek performansları dikkat çekiyor. Mahkum’da ‘Fırat’ karakterini canlandıran Onur Tuna ile ‘Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya Mag Dergisi’nin Mart sayısı için objektif karşısına geçti.

Mahkum dizisinin yıldızları Onur Tuna ve Seray Kaya'nın pozları sosyal medyayı salladı!.. 10

Sevilen ikilinin iddialı pozları hayranlarını mest etti. Ünlü oyuncular dergiye verdikleri röportajda, işlerini aşk ve hevesle yaptıklarını belirterek, Mahkum dizisine ve hayatlarına dair merak edilenleri yanıtladılar.

Mahkum dizisinin yıldızları Onur Tuna ve Seray Kaya'nın pozları sosyal medyayı salladı!.. 11

Partneri Onur Tuna ile birlikte çarpıcı pozlara imza atan Seray Kaya instagram hesabından paylaştığı fotoğraflara ‘Biz geldik’ notunu düştü. İkilinin hayranları fotoğrafların altına, ‘Yandı buralar’ şeklinde pek çok yorum yaptı.

Mahkum dizisinin yıldızları Onur Tuna ve Seray Kaya'nın pozları sosyal medyayı salladı!.. 12

Her perşembe Fox TV’de izleyici ile buluşan ve aksiyon dolu sahneleriyle seyirciyi etkisi altına alan Mahkum dizisinin iki başarılı oyuncusunun ateşli pozları sosyal medyayı salladı.

Mahkum dizisinin yıldızları Onur Tuna ve Seray Kaya'nın pozları sosyal medyayı salladı!.. 13