Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum, İsmail Hacıoğlu’nun kariyerinde büyük bir dönüm noktası olacak!

Mahkum, İsmail Hacıoğlu’nun kariyerinde büyük bir dönüm noktası olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Mahkum dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. İkinci bölümü de yarın akşam yayınlanacak. İlk bölümüyle ortalamanın üstünde reyting alan dizi Fox TV’ye özlediği günleri yeniden yaşattı. Dizinin en dikkat çeken oyuncusu ise İsmail Hacıoğlu oldu.

Mahkum’un başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu var. Bir savcısının eşi ile kızını öldürmekle suçlanması, hafıza kaybı yaşaması ve sonra gerçek suçluları bulma mücadelesini anlatan Mahkum dizisinde ayrıca Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu da yer alıyor.

Fox TV’nin yeni dizisi hep, Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Doktor Ferman karakteriyle oyunculuktaki başarısını ortaya koyan Onur Tuna ile tanıtıldı. Ancak dizide, en az Onur Tuna kadar önemli bir oyuncu daha var: İsmail Hacıoğlu.

Mahkum, İsmail Hacıoğlu’nun kariyerinde büyük bir dönüm noktası olacak! 13

İsmail Hacıoğlu Mahkum dizisinde çok zengin bir işadamı olan Zahit Yaseri’nin tek yumurta ikizi olan oğulları Savaş ve Barış’ı canlandırıyor. Birbirine tamamen zıt iki karakter olan Savaş ve Barış, dizinin en dikkat çekici iki karakteri.

Her ikisi de yurt dışında çok iyi okullarda okumuş Yaseri kardeşlerden biri işinde çok başarılı bir işadamına dönüşürken diğeri ise serseri bir yaşamı tercih ediyor. Yetenekli oyuncu İsmail Hacıoğlu Savaş ve Barış karakterini aynı anda o kadar başarılı canlandırıyor ki, izleyicilerin ağzını açıkta bırakıyor.

Mahkum, İsmail Hacıoğlu’nun kariyerinde büyük bir dönüm noktası olacak! 14

Dolayısıyla Mahkum’un ilk bölümünde itibaren en çok dikkat çeken oyuncusu İsmail Hacıoğlu oldu. Bugüne kadar birçok dizi ve filmde rol alan Hacıoğlu, Masum dizisinde çok zorlu bir oyunculuk sergiliyor. Ancak başarıyla altından kalkıyor. Yeni dizisindeki iki zıt karakteriyle izleyiciyi çok şaşırtan İsmail Hacıoğlu, görünen o ki Masum’la kariyerinde yeni bir aşamaya daha geçecek.

İsmail Hacıoğlu’nun Mahkum dizisindeki performansıyla ilgili bazı sosyal medya paylaşımlarını aşağıda görebilirsiniz.

Mahkum, İsmail Hacıoğlu’nun kariyerinde büyük bir dönüm noktası olacak! 15 Mahkum, İsmail Hacıoğlu’nun kariyerinde büyük bir dönüm noktası olacak! 16 Mahkum, İsmail Hacıoğlu’nun kariyerinde büyük bir dönüm noktası olacak! 17 Mahkum, İsmail Hacıoğlu’nun kariyerinde büyük bir dönüm noktası olacak! 18 Mahkum, İsmail Hacıoğlu’nun kariyerinde büyük bir dönüm noktası olacak! 19