Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum sosyal reytingde de çok hızlı bir giriş yaptı! Destan birinciliği kaptırmadı!

Mahkum sosyal reytingde de çok hızlı bir giriş yaptı! Destan birinciliği kaptırmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşam ekranlarda yeni bir dizi vardı. Fox TV’nin yeni dizisi Mahkum, reytinglere oldukça iyi girdi. Özellikle Onur Tuna hayranlarının büyük merakla beklediği dizi, sosyal reyting sıralamasında da çok iyi bir başlangıç yaptı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 14 Aralık Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi ATV dizisi Destan oldu.

ATV’nin çok iddialı ve büyük bütçeli dizisi Destan, tüm izleyicilerde birinciliğini sürdürüyor. İzleyicileri daha önce hiç şahit olmadıkları bir döneme götüren dizinin başarısında başrol oyuncusu Ebru Şahin’in payı oldukça büyük. Destan dizisi reytinglerde olduğu gibi sosyal reytingde de birinciliği elden bırakmadı ve 55 bin 600 paylaşımla birinci oldu.

Mahkum sosyal reytingde de çok hızlı bir giriş yaptı! Destan birinciliği kaptırmadı! 7

Fox TV’nin yeni dizisi Mahkum ise hem reytinglere hem de sosyal reytinge hızlı bir başlangıç yaptı. Özellikle Savaş ve Barış isimli ikiz kardeşleri canlandıran İsmail Hacıoğlu’nun performansı izleyicileri büyüledi. Yarın akşam ikinci bölümü yayınlanacak olan dizi hakkında yapılan paylaşım sayısı 31 bin 100 oldu.

TRT 1’in en başarılı yapımlarından Masumlar Apartmanı izleyicileri ise dün akşam Gülben ve Esat’ın düğününe şahit oldu. Son dönemde düşen reytinglerini dün akşam yayınlanan bölümüyle biraz yükseltmeyi başaran dizi 10 bin 800 paylaşımla listenin üçüncü sırasında yer aldı.

Dün akşam bir dizi de sona erdi. Star TV’nin büyük iddialarla ekrana getirdiği ancak reytinglerde bir türlü başarıyı tutturamadığı dizisi Sana Söz ekranlara veda etti. Başrollerinde Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak’ın yer aldığı dizi 1.500 paylaşımla sonuncu oldu.