Ana sayfa Sinema Mahkum’da oynayan Onur Tuna’yı ‘Benden Ne Olur?’ filmindeki rolüyle tanıyamayacaksınız!

Mahkum’da oynayan Onur Tuna’yı ‘Benden Ne Olur?’ filmindeki rolüyle tanıyamayacaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Onur Tuna, izleyicinin dikkatini en çok Yasak Elma dizisinde oynadığı Alihan rolüyle çekmişti. Oyuncu, Sevda Erginci ile başarılı bir ekran partnerliğinin ardından asıl bombayı ise Mucize Doktor ile patlattı adeta!

Doktor Ferman olarak gönüllere taht kuran Onur Tuna, 2020’nin yaz aylarında çekilen ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filmiyle şaşırtmaya geliyor bu kez! Hazal Kaya ile başrolde yer alan Oyuncu, malum şu sıralar Fox TV’nin Mahkum dizisi ile çok konuşulmakta.

Dizide, bir kumpas sonucu kızı ve eşini öldürdüğü iddia edilen bir savcı olarak mücadele veren bir adamı oynuyor. Bu zorlu rolde Onur Tuna, başarılı bir performans sergilemekte ama asıl şaşırtmayı yeni filmi ile yapacak!

Yapımcılığını Med Yapım, CJ ENM ve Ay Yapım’ın birlikte üstlendiği ve Aslı Kızmaz’ın aynı isimli kitabından uyarlanan ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminde Onur Tuna, çapkın bir adama hayat veriyor!

Yönetmeliğini Murat Şenöy’ün yaptığı film, 14 Ocak’ta sinemalarda yerini almaya hazırlanıyor. Hazal Kaya’nın da büyük bir heyecanla beklediğini sosyal medyadan pek çok kez dile getirdiği filmde Onur Tuna’nın rolü de hayranlarının merak konusu.

Film. 21’nci yüzyılın modern kadının en eğlenceli temsilcisi Sertab Bal’ın (Hazal Kaya) birbirinden komik ve tanıdık maceralarını anlatırken, Sertab’ın kalbini çalarak hayatını alt üst eden çapkın aktör Soner Güler rolünde Onur Tuna yer alıyor.

Mahkum'da oynayan Onur Tuna'yı 'Benden Ne Olur?' filmindeki rolüyle tanıyamayacaksınız! 8

Onur Tuna, filmdeki rolünü şu sözlerle anlattı: “Bu rol, özgür ve tatlı bir kadının günümüz dünyasındaki yolculuğunun duraklarından biri benim için. Doğru zamanda birbirlerine ayna olmuş iki deli insan var. Soner, Sertab’ın hikayesindeki önemli pasörlerden biri. Soner tatlı bir adam bence herkes gibi hataları var. Mesleği oyunculuk. Alışkanlıkları ve popüler bi dünyası var. Bu yüzden biraz sıkışmış biri ama Sertab ona farklı ve iyi geliyor.”

Mahkum'da oynayan Onur Tuna'yı 'Benden Ne Olur?' filmindeki rolüyle tanıyamayacaksınız! 9

‘Benden Ne Olur?’un günümüz ilişkilerine dair nokta atışı tespitlerine vurgu yapan Onur Tuna, filmle ilgili “Hikayenin çatışmaları günümüze çok yakın. Hepimizin günümüz şartlarında birçok kez duyup yaşadığı ikilemleri klişelerden uzak bir şekilde anlatıyor. Mucizelerden ziyade gerçekler üzerinden kurulmuş bir aşk hikayesi. Bu ilgi çekecek tatlı bir yönü bence filmin. Onun dışında seyirci çok güzel bir kitap uyarlaması ve işini seven oyuncular bulacak filmde” şeklinde konuştu.

‘Benden Ne Olur?’, muhteşem oyuncu kadrosu, eğlenceli anlatımı, modern şehir yaşamına dair renkli sahneleri ile sezonun favori filmlerinden olacak. ‘Benden Ne Olur?’un başroldeki Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan’ın yanı sıra, zengin oyuncu kadrosunda Elçin Afacan, Cem Belevi, Tarık Papuçcuoğlu, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci de yer alıyor.

‘Benden Ne Olur?’ 14 Ocak’ta sinemalarda.