Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum’un yıldızı Onur Tuna, Kara Tahta dizisinin oyuncusuna gönlünü kaptırdı!

Mahkum’un yıldızı Onur Tuna, Kara Tahta dizisinin oyuncusuna gönlünü kaptırdı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Bu sezon Fox TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisiyle ekranlara damga vuran yakışıklı oyuncu Onur Tuna kalbini meslektaşına kaptırdı.

Onur Tuna’nın kendisi gibi oyuncu Yasemin Yazıcı ile aşk yaşadığı sosyal medya paylaşımlarından ortaya çıktı. Tatil yapmak için Filipinler’e giden çift, birlikteliklerini instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

Yasemin Yazıcı, Onur Tuna ile çekilen fotoğrafını kalp emojisiyle paylaştı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih etmesiyle bilinen oyuncunun paylaşımları hayranlarını şaşırttı.

Mahkum'un yıldızı Onur Tuna, Kara Tahta dizisinin oyuncusuna gönlünü kaptırdı! 8

Onur Tuna da sevgilisinin objektifine verdiği bu poza Yasemin Yazıcı’yı etiketleyip, kalp emojisiyle yayınladı. Çiftin paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Mahkum'un yıldızı Onur Tuna, Kara Tahta dizisinin oyuncusuna gönlünü kaptırdı! 9

Onur Tuna Fox TV’nin Mahkum dizisiyle övgü dolu yorumlar alırken, sevgilisi Yasemin Yazıcı da yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta adlı dizide ‘Esra’ karakterine hayat veriyor.

Magazin basınında yer alan haberlere göre ikili 6 aydır aşk yaşıyor. Öte yandan Onur Tuna’nın, geçtiğimiz ocak ayında meslektaşı Hande Doğandemir ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ancak ikili, birkaç hafta sonra birlikteliklerini sonlandırmıştı.

Onur Tuna, daha önce de gazetecilerin özel hayatıyla ilgili sorularına “Bugüne kadar ilişkilerim hakkında hiç konuşmadım, bundan sonra da konuşmayacağım.” yanıtını vermişti.