Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mahsun Kırmızıgül’den hayranlarına müjde; Ünlü şarkıcı uzun yıllar sonra yeniden albüm çıkarıyor!..

Mahsun Kırmızıgül’den hayranlarına müjde; Ünlü şarkıcı uzun yıllar sonra yeniden albüm çıkarıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Uzun yıllardır müzik piyasasından uzaklaşan ve sinema projelerine ağırlık veren Mahsun Kırmızıgül, 16 yıl aradan sonra albüm çıkaracağını açıkladı.

Mahsun Kırmızıgül radikal bir kararla uzun bir dönem müzik çalışmalarına ara verdi ve pek çok sinema ile dizi projesine imza attı. Şarkıcılığı bıraktıktan sonra yapımcı ve yönetmen kimliğiyle ünlenen Mahsun Kırmızıgül bu dönemde aralarında ‘Zalim’, ‘Aşka Sürgün’, ‘Hayat Devam Ediyor’, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Babalar ve Evlatlar’ı nın da bulunduğu pek çok iddialı diziye imza attı.

Kırmızıgül ayrıca, ‘Güneşi Gördüm’, ‘Gecenin Kanatları’, ‘New York’ta Beş Minare’,  ‘Sadece Sen’, ‘Mucize’, ‘Vezir Parmağı’, ‘Mucize 2: Aşk’ın da aralarında bulunduğu iddialı sinema filmleri yaptı. Mahsun Kırmızıgül, bu uzun arada sahneleri de özlemiş olacak ki yaptığı açıklamada hayranlarına müjdeyi verdi.

Mahsun Kırmızıgül’den hayranlarına müjde; Ünlü şarkıcı uzun yıllar sonra yeniden albüm çıkarıyor!.. 3

Ünlü şarkıcı yeniden albüm çıkaracağını ve onun çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Albümde sevenleri için sürprizleri olduğunu anlatan Kırmızıgül, “Albüme çalışıyorum ama önce onu bitireyim sonra sahnelere dönmeyi istiyorum. 16 yıl sonra albüm çıkaracağım. Sürprizler zaten var, sahneye çıkışım farklı olacak, özledim tabii ki orayı” ifadelerini kullandı.