Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı çok beğenildi ama Burak Deniz ile ilgili bir ayrıntı vardı ki sosyal medyaya düştü!

Maraşlı çok beğenildi ama Burak Deniz ile ilgili bir ayrıntı vardı ki sosyal medyaya düştü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamı atv’nin yeni dizisi Maraşlı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Uzun süredir hazırlıkları devam eden dizide Alina Boz ile birlikte Burak Deniz başrolde oynuyor. Dizi konusu ve oyunculuklarla büyük beğeni topladı. İlk bölümden izleyenleri yakalayan dizi, başroldeki iki ismin hayranları tarafından da sosyal medyada gündemden düşürülmedi!

Reytingleriyle kanalın yüzünü de güldüren dizinin yeni bölümü merakla beklenirken, ilk bölümdeki 5’li oranlı reytingler ise Pazartesi akşamlarının yeni ve iddialı bir yapımı olduğunu ortaya koydu. Ekranlara en son Bizim Hikaye dizisi ile gelen Burak Deniz ile ilgili bir ayrıntı ise dikkatlerden kaçmadı!

Genç kuşağın başarılı isimlerinden Alina Boz’un Mahur karakterini oynadığı dizide, iki oyuncunun ekran uyumları da beğenildi. Şimdiden birbirlerine yakıştırılan Boz ve Deniz’in ilerleyen bölümlerde bir aşk yaşayacağı tahmin ediliyor.

Gelelim dizide dikkat çeken Burak Deniz ile ilgili ayrıntıya! Diziyi takip eden bazı izleyiciler, Burak Deniz’in yer aldığı sahnelerde gözlerini oyuncunun gözlerinden alamadılar! Daha doğrusu kirpiklerinden!

Ekranda pek çok dizide yer alan, filmlerde oynayan oyuncunun hiç bir yapımda kirpikleri bu kadar dikkat çekmemişti. Aslında uzun ve kıvırcık kirpikleri var oyuncunun ama neden şimdi bu kadar dikkat çekici olduğu ise merak konusu!

Maraşlı çok beğenildi ama Burak Deniz ile ilgili bir ayrıntı vardı ki sosyal medyaya düştü! 13

Görünen o ki Burak Deniz’e makyaj masasında kirpiklerini ön plana çıkaran ufak bir uygulama yapılmış! Zira son derece belirgin bir şekilde göze batıyor kirpikleri. Pek çok kadın izleyici durumu farkedip sosyal medyada yorum yaparken “liftingcinin adını ver, biz de nasipleneli” şeklinde yorumlar da yaptılar.

(Kirpik lifting, kirpiklerin belirli bir süre boyunca daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayan bir güzellik uygulamasıdır. )

Maraşlı çok beğenildi ama Burak Deniz ile ilgili bir ayrıntı vardı ki sosyal medyaya düştü! 14

Yukarıda Burak Deniz’in eski bir fotoğrafını görüyorsunuz. Dikkatli bakıldığında kirpiklerinin kıvırcıklığı da görülebiliyor. Ancak dizideki kadar belirgin değil! Anlaşılan o ki ufak bir rimel hilesi ile biraz ön plana çıkarılmış kirpikler!

İşte gelen yorumlardan bazıları:

Maraşlı çok beğenildi ama Burak Deniz ile ilgili bir ayrıntı vardı ki sosyal medyaya düştü! 15

Maraşlı çok beğenildi ama Burak Deniz ile ilgili bir ayrıntı vardı ki sosyal medyaya düştü! 16

Maraşlı çok beğenildi ama Burak Deniz ile ilgili bir ayrıntı vardı ki sosyal medyaya düştü! 17

Maraşlı çok beğenildi ama Burak Deniz ile ilgili bir ayrıntı vardı ki sosyal medyaya düştü! 18

Maraşlı çok beğenildi ama Burak Deniz ile ilgili bir ayrıntı vardı ki sosyal medyaya düştü! 19