Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde asıl sürprizi yeni bölüme saklamışlar!

Maraşlı dizisinde asıl sürprizi yeni bölüme saklamışlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- atv’nin sevilen dizisi Maraşlı, yoluna emin adımlarla devam eden, bu sezonun başarı sergileyen yapımlarından birisi olmayı başardı. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi çok beğenildi. Dizinin hikayesi de derinleştikçe izleyicileri içine daha da çok çekiyor.

Maraşlı dizisinin ilk 8 bölümlük performansı oldukça güçlüydü. Mahur ve Celal karakterlerinin birbirlerine uyumları ve etkileyici sahneleri de Maraşlı dizisi hayranlarını memnun etti. Ancak dizide artık yeni bir döneme doğru gidiliyor.

Maraşlı, istihbaratın bir elemanı olarak ortaya çıkmıştı. Mahur’u da 6 ay takip ettikten sonra en zayıf halka olarak görerek onun kendisine yaklaşmasını sağladı. Ancak işler Maraşlı’nın Mahur’a aşık olması ile değişti. Mahur gidince istihbarat artık onunla işlerinin kalmadığını söyleyerek öylece ortada bırakacaktı. Ancak bu denklemi değiştiren yine Mahur oldu.

Maraşlı dizisinde asıl sürprizi yeni bölüme saklamışlar! 7

Mahur’un New York’a gitmek için uçağa bindiği düşünülüyordu. Ancak böyle olmadığı 9.bölüm 2. fragmanında ortaya çıktı. Mahur gitmedi, Maraşlı’ya olan sevgisi onu burada tuttu. Maraşlı ise yeniden oyunda ve kızı Zeliş’i bu duruma getiren Türel ailesinde kimin olayların içinde olduğunu bulmaya çalışıyor.

Mahur ile Maraşlı’nin birbirlerine sarıldıkları an ise aşklarının başlayacağını ifade ediyor. Bu sürpriz sahnelerle yine heyecanın dorukta olacağı bir bölüm geliyor.

Maraşlı dizisinin 9. bölümünden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz.