Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisinde ayrılık hüzün ve senaristlerin fena ters köşesi!

Maraşlı dizisinde ayrılık hüzün ve senaristlerin fena ters köşesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yoluna emin adımlarla devam eden Maraşlı dizisinde birçok izleyicinin aklındaki şüphe gerçek çıktı… Dizinin hayranları Necati karakterinin Ömer’in oğlu olabileceğini düşünmüştü ama dile getirememişti…

Hele ki, Necati’nin kendi babasını öldürmüş olması durumunun 9. bölüm finalinde ortaya çıkması herkesi şaşkına çevirdi. Serhat Kılıç’ın canlandırdığı karakterin geçtiğimiz bölümde Aziz ile olan duygusal sahneleri izleyenleri çok etkilemişti. Birçok kişi Necati’nin Ömer’in oğlu olabileceği fikrini aklında çıkarmıştı. Ancak tam bir ters köşe yapıldı.

Savaş ile Necati, babalarının mezarı başında birbirine sarılınca her şey ortaya çıktı. Zaten Necati karakterinde bir sıkıntı olduğu görülüyordu. Ancak kendi babasının ölümüne neden olduğu için Aziz’i hiç affetmeyen Necati, ona ölümden daha beter şeyler yaşatmaya karar veriyor.

Maraşlı dizisinde ayrılık hüzün ve senaristlerin fena ters köşesi! 7

Maraşlı dizisinde 10. yeni bölüm bomba gibi gelişmeler sahne olacak. Maraşlı ile Mahur arasındaki ayrılık nasıl sonuçlanacak? Mahur bu duruma nasıl katlanacak? Necati ile Savaş gerçeğini Maraşlı ne zaman öğrenecek?

Yoksa Mahur da Ömer’in kızı olabilir mi? Yani olayların bundan sonra da karma karışık bir şekilde geçeceği net… Maraşlı dizisinin 10. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Babasının cenazesini çıkartan kişinin de Necati olduğu ortaya çıkacaktır.

15 Mart pazartesi akşamı yayınlanacak olan 10. yeni bölüm birçok olaya gebe olacak ve kaçırılmaması gereken sahnelerle dolu… İşte Maraşlı 10. yeni bölümden ilk fragman: