Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde bir sorun var ve o sorunun adı Mahur!

Maraşlı dizisinde bir sorun var ve o sorunun adı Mahur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz- atv ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Maraşlı dizisinde Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin iyi uyumu izleyiciler tarafından beğeniliyor… Dizinin hikayesi de geniş bir kitleyi etkiledi. atv’nin bu sezon yayınladığı en önemli yapımlardan birisi olan Maraşlı’nın yükselme potansiyeli de var.

Ancak farklı düşünenler de bulunuyor. Maraşlı dizisinin şimdiye kadar 7 bölümü yayınlandı ve reytingler iyi geldi. İzleyici ilgisi de gayet yerinde. Fakat Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun değerlendirmesine göre bazı sorunlar da var.

Koloğlu, bu sorunların kaynağının ise Mahur karakteri olduğunu düşünüyor. Uzun yıllardır televizyon üzerine değerlendirmeleri ile bilinen Koloğlu, şöyle diyor:

“Maraşlı’dan umutluydum senaryo imzasıyla ama pek öyle olamadı. Sanırım Mahur kızımızın bunda etkisi var.”

Bu kısa bir yorum ama çok şey anlatıyor. Mahur karakterinin hikayeye tam olarak oturmadığını gösteriyor. Aslında benzer değerlendirmeler sosyal medyada da görülebilir. Diziye yönelik eleştiriler de Mahur öne çıkıyor.

Burak Deniz’in çok başarılı bir portre çizdiği net. Alina Boz da işini yapıyor. Ancak Mahur karakterinin şimdiye kadar dizide yeterince işlenemediği, iyi bir konumlama yapılmadığı eleştirisi de var.

Senaryo noktasında dizinin farklı ve özgün hikayesi öne çıkıyor ama görüldüğü gibi eleştiriler de mutlaka dikkate alınmalı.