Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisinden sonra Alina Boz ekrana nasıl geri dönecek? İşte ilk açıklama!

Maraşlı dizisinden sonra Alina Boz ekrana nasıl geri dönecek? İşte ilk açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alina Boz hayranları, ünlü oyuncuyu Disney Plus’ın lansmanında görünce çok memnun oldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Alina Boz, en son geçen yıl Maraşlı isimli diziyle atv ekranında yer almıştı. Ayrıca Bandırma Füze Kulübü ve Babamın Öldüğü Gün isimli sinema filmlerinde de başrolde yer alan Alina Boz’un Disney Plus’ın ekran yüzlerinden birisi olacağı da ortaya çıkmıştı.

Disney Plus’ın lansman günü aynı zamanda oyuncunun da doğum günüydü. 14 Haziran 1998 yılında Moskova’da dünyaya gelen Alina Boz, küçüklük dönemini Rusya’da geçirmesine rağmen sonrasında Türkiye’ye gelerek burada büyüdü.

Alina Boz, Disney Plus’ın Türkiye’ye gelmesinin heyecanını yaşayan isimlerden birisi ve hayranları da onun yeni projelerini heyecanla bekliyor. Henüz ortada bir proje olmasa da yeni sezonda ekranda olması en çok arzu edilen isimlerden birisi de Alina Boz.

Maraşlı dizisinden sonra Alina Boz ekrana nasıl geri dönecek? İşte ilk açıklama! 7

Disney Plus’ın lansman gecesi giydiği kıyafeti ile de dikkatleri üzerine çeken oyuncu, bu platforma özel olarak giyindiğini söyledi. Disney’in kendi çocukluğunun bir parçası olduğunu ifade eden ve masal kahramanlarına benzeyen kıyafetiyle de göz dolduran oyuncu, şu açıklamayı yaptı:

“Disney benim çocukluğumun bir parçası. Ben Türkiye’ye ilk geldiğimde de hep Disney dizilerini izleyip Türkçe öğrendim diyebilirim. Bugün hem doğum günüm hem böyle güzel bir etkinlik var. Aşırı heyecanlıyım. Uzun zamandır da bu kadar heyecanla hazırlanmamıştım.”

Tüm hayranları Alina Boz’un ne zaman ve nasıl bir proje ile ekranlara geri döneceğini merak ediyor. Oyuncu ise henüz netleşen bir projesi olmadığını ifade etti.

Oyuncu, “Muhakkak bir proje olacaktır. Her şeyin bir zamanı var” diyerek şimdilik hayranlarına bir müjde vermedi.

Alina Boz, yaz döneminde tatil konusunun net olmadığını, planlı bir iş olmasa bile her an bir proje çıkabileceğini hatırlattı. Sörf yapmayı çok seven oyuncu, tatil döneminde bir iş çıkmaz ise bu keyfi yeniden tatmak istediğini de sözlerine ekledi.