Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı için final olmasın diyenler bile reytingi görünce susmak zorunda kalır!

Maraşlı için final olmasın diyenler bile reytingi görünce susmak zorunda kalır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Maraşlı dizisinin 25. bölümü dün akşam yayınlandı. Final 13 Temmuz salı günü yayınlanacak olan 26. bölüm ile gerçekleşecek. Alina Boz ile Burak Deniz ikilisini başrolde buluşturan dizinin finalden önceki bölümünün reyting sonuçları bir hayli düşük geldi.

Kalp Yarası başlamadan önce pazartesi akşamları yayınlanan dizi bir ara birincilik bile elde etmişti.  Ancak gün değişikliği kararı sonrası Salı akşamları Maraşlı’nın reytingleri iyice düştü. Dizi hayranları ise atv’nin aldığı final kararına uzun süredir karşı çıkıyor. Maraşlı dizisinin bitirilmemesi gerektiğini belirten dizi hayranları hikayenin yarım kalacağı fikrinde birleşti.

Sosyal medyada Maraşlı hayranları hala itirazlarını sürdürürken, dün akşam yayınlanan 25. bölümün reytingleri bu itirazların gücünü azaltacak kadar düşük geldi…

Daha önce çok iyi sonuçlar alabilen Maraşlı git gide düştü ve ortalamanın altında gerçekleşen reytingler herkesi şaşkına çevirdi. Dizinin bu kadar sert düşüşünde elbette ki final kararının alınması ve gün değişikliği yatıyor. Ancak ikinci sezonda devam etse ayakta kalabilir miydi, sorusu da akılların bir köşesinde duruyor.

Maraşlı dizisindeki sert reyting düşüşüne rağmen yaz ekranında izleyici ilgisinin iyice azalması sıralamada iyi yerlerde olmasını sağladı. Tüm kişilerde günü 4. sırada bitiren Maraşlı, AB’de 5. oldu ve ABC1’de ise günü 7. olarak tamamladı.

Dizi hayranları 13 Temmuz Salı akşamı atv ekranında Maraşlı dizisinin son bölümünü izleyecek. Alina Boz ve Burak Deniz uyumu da bu diziden geriye kalan en güzel detaylardan birisi olacak.

İkilinin hayranları ileride yeni bir projede yine partner olmalarını çok arzu ediyor. Ancak böyle bir şey gerçekleşir mi bilinmez…