Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı’nın bileti kesildi, atv dizisinde beklenmedik gelişme!

Maraşlı’nın bileti kesildi, atv dizisinde beklenmedik gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinde, hikayenin ilk başlarda çok cazip gelmesi izleyicileri ekrana kilitlemişti. Ancak zamanla hikayenin çözülmeye başlaması ile birlikte izleyici ilgisinin de azalmakta olduğu reyting sonuçlarına yansıdı.

atv’nin bu sezon yayınladığı ve başarı sonuçlar alan Maraşlı dizisinde Savaş ile Necati’nin planları sürüyor. Maraşlı bu planlar karşısında neler yapacak, Mahur’u nasıl koruyacak, merakla bekleniyor. Maraşlı dizisinin 16. yeni bölümü 3 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden yeni fragman yayınlandı… Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Savaş, yine ortalığı fena halde karıştıracak.

İlhan ve Aziz’in kafasına silah dayayan Savaş, hayatının şokunu da o an yaşayacak. Ömer’in yani babasının ölümüyle ilgili Savaş ilk kez bir gerçeği öğrenecek. Savaş, babasını aslında abisi Necati’nin öldürdüğü gerçeğini İlhan’ın ağzından duyacak.

Maraşlı'nın bileti kesildi, atv dizisinde beklenmedik gelişme! 7

Necati ise Maraşlı’yı Nevzat ile tehdit ediyor. Kardeşi Nevzat’ın Necati tarafından tutulması Maraşlı’yı durdurabilecek mi? atv dizisinde Necati’nin Maraşlı’nın bir istihbaratçı olduğunu öğrenmesi ise dengeleri değiştirecek.

Maraşlı’nın sırrı ortaya çıkıyor. Necati, Maraşlı’yı tehdit ediyor. “Senin bir istihbaratçı olduğunu öğrendiğinde ne yapacak?” diye soran Necati, Maraşlı’yı Mahur ile vuruyor. Maraşlı’nın bileti Necati tarafından kesildi. Hakkındaki en önemli sır açığa çıktı. Artık Maraşlı’nın bu durumu ne kadar gizleyebileceği, istihbaratçı olduğunu Mahur öğrenince ne yapacağı da merakla beklenmeye başlandı.

İşte Maraşlı dizisinin 16. bölümünden dikkat çeken fragman: