Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı’nın Firuzan’ı Aziz’i bırakıp, Son Nefesime Kadar dizisine gelmiş sanki! Bu nasıl benzerlik?

Maraşlı’nın Firuzan’ı Aziz’i bırakıp, Son Nefesime Kadar dizisine gelmiş sanki! Bu nasıl benzerlik?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Rojda Demirer, rol aldığı dizilerde başarılı oyunculuğu ile sevilen bir isim. Oyuncu, performansı ile ekranda göz doldurmakta. Hemen her rolün altından rahatlıkla kalkabileceğini onu izleyenler de biliyor. Ancak görünen o ki yapımcıların aklında hep benzer rollerle kalıyor! İzleyiciye ters köşe yaptıran roller, oyuncular için de tercih sebebi.

1980 doğumlu olan Rojda Demirer, 8 yaşında TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu yapmaya başlamış bir isim. Sonrasında TRT’ de çocuk dizileri, program sunuculukları, film, dizi ve çizgi film dublajları da yaptı.

Oyunculuğa çok küçük yaşlarda gönül veren Rojda Demirer, eğitimini de yaptı ve 1997 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümüne girdi. Mezun olduktan sonra da 2003-2008 yılları arasında da Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda kadrolu sanatçı olarak görev aldı.

İlk olarak 2002 yılında yayınlanan ve Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Aytaç Arman’ın rol aldıkları Gönderilmemiş Mektuplar filminde oynadı. Ardından, Aşk Olsun, Canım Benim, Tadımız Kaçmasın, Yaşanmış Şehir Hikayeleri, Geniş Aile, Melekler Korusun, Sevgili Dünürüm, Candan Öte, Hayat Yokuşu, Kördüğüm, Adı Efsane, Çarpışma ve Saygı gibi dizi ve sinema filmlerinde rol aldı.

Ekrana en son atv’nin sevilen dizisi Maraşlı ile gelmişti. Dizide Kerem Atabeyoğlu’nun hayat verdiği Aziz’in ikinci eşi Firuzan’a hayat veriyordu. Bu dizide, çocukları olan bir adamın 2. eşi olarak kimi zorluklar yaşayan bir eşi oynuyordu.

Maraşlı'nın Firuzan'ı Aziz'i bırakıp, Son Nefesime Kadar dizisine gelmiş sanki! Bu nasıl benzerlik? 44

İzleyici oyunculuğu ile bu karaktere Rojda Demirer’i çok yakıştırıyordu. Duygusal sahnelerdeki halleriyle izleyiciye de aileye sonradan gelmiş bir kişi olarak yaşadığı eksik yanı her yönüyle yansıtıyordu. Rolünü büyük bir başarı ile canlandıran oyuncuyu, yeniden Son Nefesime Kadar dizisinde izlemeye başladık.

Ancak izleyicinin en çok dikkatini çeken durum, benzer bir karaktere hayat veriyor oluşu! Zira yine çocukları olan ve ayrılmış bir adamın ikinci eşi rolüyle yeniden ekrana gelmekte Rojda Demirer. Bu kez adamın ilk eşine olan yakınlığı nedeniyle kıskançlık krizleri yaşayan bir kadın rolünde.

Maraşlı'nın Firuzan'ı Aziz'i bırakıp, Son Nefesime Kadar dizisine gelmiş sanki! Bu nasıl benzerlik? 45

Fox TV’de yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisinde Gökçe karakterine hayat veriyor başarılı oyuncu. Maraşlı’daki Firuzan ve Son Nefesime Kadar’daki Gökçe karakterlerinin durumu birbirlerine benziyor. Bir başka kadının gölgesinde kalan bir kadın Gökçe. Maraşlı dizisinde Aziz’in karısı ölmüştü ancak yine de hala onu unutamıyordu ve Firuzan da bu gerçeği bilerek duygusal sorunlar yaşıyordu. Bu kez Emre Kınay’ın hayat verdiği Ferzan’ın, ilk eşi Mihri ile duygusal bağlarını görerek kıskançlık krizleri yaşıyor.

Rojda Demirer’in benzer bir karakterle yeniden ekrana gelmesi, izleyenlerin de gözünden kaçmıyor. Firuzan ve Gökçe karakterlerinin benzerlikleri ise ortada. Demirer, her ne kadar yine evlendiği adamın kalbinde, ilk eşi kadar yer alamayan bir kadın olarak yer alsa da rolünü ustalıkla yaptığını da bir başka yere koymak gerek.

Fakat yine de bu tür rollerin üzerine yapışmaya başladığı da aşikar… Yapımcıların böylesi başarılı bir oyuncuya ters köşe yaptıracak bir rol teklifiyle gitmesi, izleyici açısından da bekleniyor artık…