Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın Mahur ve Celal’i, Sen Çal Kapımı’nın Eda ve Serkan’ını açık ara geride bıraktı! İşte ekranın en popüler çiftleri!

Maraşlı’nın Mahur ve Celal’i, Sen Çal Kapımı’nın Eda ve Serkan’ını açık ara geride bıraktı! İşte ekranın en popüler çiftleri!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerindeki çiftler, adeta projenin gidişatını da belirliyor. Başroldeki kadın ve erkek iyi bir çift olmayı başardığında bu enerji dizinin reytinglerine de yansıyor. Maraşlı’nın Mahur ve Celal’i ile, Sen Çal Kapımı’nın Eda ve Serkan’ı şu ara ekranların en popüler çiftleri olarak karşımıza çıkıyor.

Çiftlerin popülerliği konusunda diziler arasında büyük bir rekabet var. Maraşlı ve Sen Çal Kapımı, başrollerindeki çiftleriyle izleyicileri ekrana kilitliyor. İki dizi arasındaki rekabete şimdilik nokta koyan Somera’nın araştırması oldu.

Somera’nın araştırmasına göre Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz ile Celal’i Burak Deniz 21-28 Nisan tarihleri arasının en sevilen çifti olarak karşımıza çıkıyor. Çift, 1 milyon 72 bin 695 ileti ile en yakın rakibine ciddi bir fark atıyor. Alina Boz ve Burak Deniz’in çift olarak yakaladığı enerji dizinin başarısını artırıyor.

Maraşlı'nın Mahur ve Celal'i, Sen Çal Kapımı'nın Eda ve Serkan'ını açık ara geride bıraktı! İşte ekranın en popüler çiftleri! 7

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in canlandırdığı Eda ve Serkan karakteri ise Mahur ile Celal’in arkasında kaldı. Eda ve Serkan çiftinin aldığı ileti sadece 339 bin 631. Ancak Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in gerçek hayatta da sevgili olduğunun ortaya çıkması sıralamayı değiştirecek mi göreceğiz.

Sıralamanın sürpriz çifti ise Alev Alev dizisinin Çiçek ve İskender’i. Hazar Ergüçlü ve Berker Güven’in canlandırdığı çift çok az bir farkla 322.664 ileti ile üçüncü sırada yer alıyor.

Sıralamanın dördüncü ve beşinci sırasında ise Çukur dizisinin Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli tarafından canlandırılan Efsun ve Yamaç ile, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Zeynep ve Barış’ı Demet Özdemir ve Engin Öztürk bulunuyor.