Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı’nın yönetmeninden bomba gibi bir dizi geliyor! Hem de çok iddialı oyuncularla!

Maraşlı’nın yönetmeninden bomba gibi bir dizi geliyor! Hem de çok iddialı oyuncularla!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonun en sevilen ama bir o kadar talihsiz dizilerinden biriydi Maraşlı. Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz’in yer aldığı dizi çok sevildi ancak tam da anlaşılamayan sebeplerle, hayranlarının büyük tepkisine rağmen ekranlara veda etti. Maraşlı’nın yönetmeninden şimdi yepyeni bir dizi geliyor.

Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisinin yönetmeni Arda Sarıgün, çok iddialı oyuncuların yer aldığı bir diziyle yine ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yapımcısı Med Yapım. Yayınlanacağı kanal ise Fox TV.

Dizide başrollerinden birini uzun süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya canlandıracak. Erkek başrol oyuncusu için ise Buğra Gülsoy’un adı geçiyor. Gülsoy’u en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde izlemiştik.

Maraşlı'nın yönetmeninden bomba gibi bir dizi geliyor! Hem de çok iddialı oyuncularla! 7

Yeni projenin Japonya’da yayınlanan Oasis/A Love Story dizisinin uyarlaması olacağı belirtiliyor. Aslında bu dizi projesi çok uzun süredir konuşuluyordu ancak bir türlü hayata geçmemişti. Med Yapım’ın patronu Fatih Aksoy, 2018 yılında dizinin uyarlamasının çekileceğini duyurmuştu. Hatta denilene göre başrolünde Cansu Dere yer alacaktı.

Milliyet gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu da yaklaşık iki yıl önceki köşe yazısında bu diziden bahsetmişti. Koloğlu Med Yapım’ın Anne, Kadın ve Kızım’dan sonra Oasis/A Love Story dizisini uyarlayacağının haberini vermişti. Koloğlu yazısında şöyle yazmıştı:

Japon dizilerinin neden bu kadar çok sevildiği noktasında, Nippon TV Uluslararası Ticaret Geliştirme Başkanı Atsushi Sogo’nun şu yorumu dikkat çekici: “Bu iki ülkede de gördüğümüz ilişkiler üzerine kurulu, kalbi ısıtan dizilere büyük ilgi var.”

Dizinin konusuyla ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.