Ana sayfa Dizi Haberleri Maria İle Mustafa dizisine Erkenci Kuş’un gıcık karakterini oynayan isim katılıyor!

Maria İle Mustafa dizisine Erkenci Kuş’un gıcık karakterini oynayan isim katılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Maria İle Mustafa dizisi, reytinglerinin düşmeye başlaması nedeniyle zor günler yaşıyor. Pazar akşamları yayınlanan dizide Jessica May ve Hilmi Cem İntepe başrollerde yer almakta. Bu hafta 14. bölümü ekrana gelen diziye, heyecanı arttırmak için bir yeni karakter daha ekleniyor ama gittikçe düşen reytingler için yeterli olacak mı bilinmez!

Aslında diziyi izleyenler, hikayesini çok sevdi. Akıcılı bir dili de olan dizinin en büyük problemi reytingler. Pazar akşamları yayınlanan dizinin istenen reytingleri vermemesi, akıbetini de belirsizleştiriyor.

Kanalın diziyi ekrandan kaldırmamak için sabırlı bir şekilde şans vermeye devam ettiği de görülmekte. Yayınlanan yeni bölümüyle de reytinglere göre ilk 10’a girmeyi de başaramadı!

Bu durum izleyenleri endişelendirirken, diziye yeni katılacak bir karakter ise heyecan yaratacak cinsten. Zira sevilen bir isim, dizinin kadrosuna dahil oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre İpek Tenolcay, Maria ile Mustafa dizisinde ekrana gelecek bundan sonra. Tenolcay, Erkenci Kuş dizisinde, Can Yaman’ın oynadığı Can karakterinin annesi Hüma’yı canlandırıyordu. Ancak Hüma karakteri, izleyicinin ‘gıcık’ olarak tabir ettiği bir karakterdi.

Maria İle Mustafa dizisine Erkenci Kuş'un gıcık karakterini oynayan isim katılıyor! 7

Tenolcay, bu kez Maria İle Mustafa dizisinde Nesrin isimli birini oynayacak. Karakterin tam olarak kim olduğunu ise izleyip göreceğiz. Bakalım Maria ile Mustafa’nın hayatında nasıl bir etkisi olacak?