Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa final yapınca, Tamer Levent Menajerimi Ara’da yerini aldı

Maria ile Mustafa final yapınca, Tamer Levent Menajerimi Ara’da yerini aldı

tarafından ker_def

Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Maria ile Mustafa, 17.bölümü ile geçtiğimiz ay final yaparak izleyicilerine veda etmişti. Yerine ise geçen Pazar gününden itibaren Hercai dizisi geçti… Maria İle Mustafa dizisinde Hilmi Cem İntepe ve Jessica May ile birlikte başrolde yer alan usta oyuncu Tamer Levent, bu sefer rakip dizi Menajerimi Ara’da görünecek.

Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’nın 21. yeni bölümü 17 Ocak yani bu akşam ekrandaki yerini alacak. Dizinin bu sefer ki konuk oyuncusu olarak Tamer Levent’i izleyeceksiniz. Ayrıca dizide Feris ile Serkan aşkının gelişimini de izleyeceksiniz. Serkan’ın evlilik teklifi ise herkesi şaşırtacak. Ayrıca Dicle ile Barış’ın baş başa kaldığı sahneler de izleyicilerin bir süredir beklediği anlardı. Yeni bölümde aşktan yana birçok detay bulacaksınız. Peki başka neler olacak? İşte Menajerimi Ara dizisinin yeni fragmanı ve özet bilgileri:

Serkan’ın genç menajerlik sonucunu açıklaması herkesi şaşırtırken, EGO Ajans’ta dengelerin değişmesine sebep olur. Kıraç ve Mayda, Beren’i bulmak için bir araya gelirken, Serkan ve Feris de temsil ettikleri oyuncu ve yönetmen ile ilgili çıkan krizi çözmek için karşı karşıya gelirler.

Çınar’ın oyuncusu, film projesi için tanıdığı genç ve hevesli bir oyuncu adayını önerir. Genç oyuncu adayının beklenilenden daha farklı biri çıkması ise işleri karıştırırken, Çınar ve Dicle bu sorunu çözmek için birlikte hareket eder. Kıraç ise Serkan’la ilgili araştırmalar yapmaya başlar. Barış’ın sette yaşadığı beklenmedik bir olay herkesi telaşlandırır.

Serkan’ın Feris’e yaptığı sürpriz teklif kafaları karıştırırken, Dicle ve Barış nihayet baş başa kalırlar. Ancak, gizemli birinin Barış ve Dicle ile ilgili atacağı adım ilişkilerini tehlikeye sokacaktır.