Ana sayfa Sosyal Medya Maria ile Mustafa finalinden sonra Jessica May’dan büyük karar!

Maria ile Mustafa finalinden sonra Jessica May’dan büyük karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Jessica May, Yeni Gelin dizisinde parladıktan sonra Türk dizi sektöründe Maria ile Mustafa dizisiyle kendisini bir kez daha gösterme fırsatı buldu. Eşi Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik yürüten Brezilyalı oyuncu, hayatına Türkiye’de devam etmekten de çok memnun.

Ailesini özlediği için Brezilya’ya gitme planları yapan oyuncu, büyük de bir karar aldı. Jessica May, pandemi nedeniyle ertelediği Türk vatandaşı olma konusunda yeni bir adım atacak. Temmuz ayında Türk vatandaşı olmaya hak kazanmasına rağmen bu adımı koronavirüs nedeniyle atamayan oyuncu, Brezilya’dan evrakını getirdikten sonra vatandaş olabilecek.

İçişleri Bakanlığı’na vatandaşlık başvurusu yapan Jessica May, hayatında da önemli bir karar vermiş oldu. 3 yıl önce evlendiği Hüseyin Kara ile mutlu bir hayat sürdüren oyuncu, ailesinin gönderdiği evraklar ile yeniden başvuru yapabildi.

En son Maria ile Mustafa dizisinde Hilmi Cem İntepe ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, yeteneklerini sergilemiş ve 17 bölüm süren dizide güçlü bir performans göstermişti.

Artık Türkçe’yi de gayet iyi konuşan Jessica May, burayı ikinci vatanı olarak görüyor ve Türkiye kimliği almak için de çok heyecanlı…