Ana sayfa TV Programları Maske Kimsin Sen yarışmasına Murat Dalkılıç konuk oluyor!

Maske Kimsin Sen yarışmasına Murat Dalkılıç konuk oluyor!

tarafından ker_def

Kısa sürede çok sevilen, sıra dışı yarışma programı “Maske Kimsin Sen” her cumartesi FOX izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Programda; kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor, jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar.

Sevilen şarkıcı Murat Dalkılıç bu hafta yayınlanacak 7. bölümde Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy’a eşlik edecek, konuk dedektif olarak izleyici karşısına çıkacak.
Başarılı oyuncu Tansel Öngel’in sunuculuğunu üstlendiği programın bu bölümünde seyirciden en fazla oy alarak ilk 4’e giren iki grubun yarışmacıları birleşecek, her hafta bu 8 kişiden biri elenerek finale doğru ilerlenecek.

Maske Kimsin Sen yarışmasına Murat Dalkılıç konuk oluyor! 7

Müzik, eğlence ve şovun bir arada olduğu programda stüdyodaki ünlü isimler dedektiflik yaparak, maskelerin altında kimin olduğunu bulmaya çalışacaklar.

Gösterdiği performans ile stüdyodaki seyircilerden en az oyu alan yarışmacının maskesini çıkararak yarışmaya veda ettiği Medyapım imzalı yarışma “Maske Kimsin Sen?”, yeni bölümüyle 29 Ocak Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.