Ana sayfa TV Programları Maske Kimsin Sen’in sempatik sunucusu Tansel Öngel, hünerlerini bu sefer mutfakta gösterecek!

Maske Kimsin Sen’in sempatik sunucusu Tansel Öngel, hünerlerini bu sefer mutfakta gösterecek!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin başarılı oyuncularından Tansel Öngel, Safiye’nin sevdiği adam olan Naci karakteriyle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Oyunculuğunun yanı sıra sunuculuk yeteneğini de Maske Kimsin Sen isimli yarışma programında gösteren Tansel Öngel, ayrıca bir müzik grubu ile birlikte de çalışmalar yapıyor.

Tansel Öngel, bu pazar yayınlanacak, çekimleri geçtiğimiz haftalarda tamamlanan programda Arda Türkmen’in mutfağına misafir olacak. Ünlü şefin sesli direktifleri doğrultusunda, eş zamanlı olarak birbirlerini görmeden yemek yapmaya çalıştıkları programda oyuncu, ekran karşısındaki başarısını yemek konusunda da göstermeye çalışıyor.

Maske Kimsin Sen’in sempatik sunucusu Tansel Öngel, hünerlerini bu sefer mutfakta gösterecek! 7

Bol esprili, samimi ve içten tavırlarıyla ekranlarda hayranlarını gülmekten kıracak bir bölümle karşımıza çıkacak Tansel Öngel, hazırlayacağı yemek ve sos ile hem Arda Türkmen’i hem de ekran başındaki izleyicilerden tam not almaya çalışacak. Daha önce hiç adını duymadığı yemeklerde hünerlerini gösterecek oyuncu “Kıymalı Empanadas ve Chimichurri Sos” hazırlayacak.

Ünlü isimlerin, Arda Türkmen’in yardımıyla mutfak performanslarını sergilediği programa konuk olacak Tansel Öngel ile eğlenceli bir mutfak macerasına imza atacak.

Arda ile Omuz Omuza pazar günü saat 12.00’te Kanal D’de!