Ana sayfa Dizi İzle Masum 14 Temmuz Salı 114. bölüm fragmanı izle!

Masum 14 Temmuz Salı 114. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen günlük Hint dizisi Masum – Saathiya 14 Temmuz Salı tarihli 114. bölümüyle yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.Zıt karakterli iki kuzenin öyküsünün anlatıldığı “Saath Nibhaana Saathiya”, “Masum” adıyla Kanal 7 ekranlarında yerini alıyor.

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estiriyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de…

Masum dizisinin son yayınlanan 113.bölümünde neler yaşanmıştı, yeniden hatırlayalım… Ahem Gopi’yi kurtarır ve apar topar hastaneye götürür. Durumu kritik olan Gopi yaşayacak mı?

Ahem kolonların altında kalan Gopi’yi kurtarır ve hemen hastaneye kaldırır. Doktor Gopi’nin hayati tehlikesi olduğunu söyleyince Ahem yıkılır. Rashi ise Gopi’nin kendisi için yaptığı fedakarlıktan sonra vicdan azabı çeker. Urmila Rashi’yi kendi tarafına çekmek istese de başarılı olamaz. Gopi’ye kan gerektiğini öğrenen Rashi Urmila’ya kan vermesini söyler. Urmila bunu kabul etmez fakat Rashi ve babası baskı kurunca kan vermek zorunda kalır. Gopi kurtulacak mı?