Ana sayfa Dizi İzle Masum 4 Mayıs Pazartesi 43.bölümde Kokila ve Hetal arasında gerginlik

Masum 4 Mayıs Pazartesi 43.bölümde Kokila ve Hetal arasında gerginlik

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan Masum dizisinin 4 Mayıs Pazartesi günü izleyicilerle buluşacak olan 43. bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.Dizinin bu bölümünden detayları haberimizde bulabilirsiniz. Kokila ve Hetal arasında gerginlik…

Masum’da bugün Ahem Gopi’ye hakaret ederek onu ağlatır. Gopi’deki tuhaflığı gören Hetal onunla konuşmak ister. Onları bir arada gören Kokila nasıl bir tepki verecek?

Rashi Gopi’yi Ahem’in ona ilgi duyduğunu söyleyerek heyecanlandırır. Umutlanan Gopi Ahem’in odasında süsleme yapar. Ahem eve gelip Gopi’yi odasında görünce çok öfkelenir ve odasında yaptığı değişiklikler için kızar. Gözyaşlarına boğulan Gopi Ahem’in hakaretleri karşısında yıkılır.

Hetal Gopi’de bir tuhaflık olduğunu sezer ve onunla konuşmaya çalışır. Hetal’in ilgisi karşısında ağlamaya başlayan Gopi yaşadıklarını anlatmaktan çekinir. Onların dertleştiğini gören Kokila ne yapacak?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel