Ana sayfa Dizi Haberleri Masum Değiliz dizisinin dört silahşörleri ile tanışın!

Masum Değiliz dizisinin dört silahşörleri ile tanışın!

tarafından ker_def
“MASUM DEĞİLİZ”in “Dört Silahşörleri”!

atv’nin merakla beklenen dizisi Masum Değiliz’in çekimleri devam ediyor. Yapımcılığını izlenme rekorları kıran yapımlarıyla dikkat çeken Koliba Film’in üstlendiği dizinin başrol oyuncuları, hem çekimde hem de set dışında devam eden dostluklarıyla dikkat çekiyor.

Özellikle Uraz Kaygılaroğlu, Aras Aydın, Ushan Çakır ve Sercan Badur, Masum Değiliz’in “Dört Silahşörleri” olarak hem sette hem de özel yaşamlarında birbirlerinden hiç ayrılmıyor. Dizi setinde, çekim dışında espriler havada uçuşuyor, eğlenceli, keyifli anlar yaşanıyor.

Masum Değiliz’in, sıradışı senaryosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyeceğini belirten oyuncular, “Hepimiz çok iyi arkadaşız, sinerjisi yüksek çok güzel bir çekim atmosferi var. Kendimizi şanslı hissediyoruz. Yeni başladık ancak sanki yıllardır çalışıyor gibiyiz.” diyorlar.

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Serkan İpekören’in üstlendiği Masum Değiliz’de başrolleri, Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası paylaşıyor.

Masum Değiliz, yakında atv ekranlarında…