Ana sayfa Foto Galeri Masum Değiliz dizisinin kadrosuna katılan Oya Unustası beklediği role kavuştu!

Masum Değiliz dizisinin kadrosuna katılan Oya Unustası beklediği role kavuştu!

tarafından ker_def

Masum Değiliz dizisinin kadrosuna katılan Oya Unustası beklediği role kavuştu! 7

Oya Unustası da Masum Değiliz dizisinin kadrosuna katıldı

İzlenme rekorları kıran yapımlarıyla dikkat çeken Koliba Film’in atv için çekeceği Masum Değiliz kadrosuna televizyon dünyasının güzel yıldızı Oya Unustası da katıldı. Unustası, dizide Ceyda Koruhan adlı karakteri canlandıracak. Son olarak Kalbim Ege’de Kaldı dizisinde rol alan Oya Unustası, yıllardır beklediği rolü Masum Değiliz dizisiyle elde etti. Oyuncu, başarılı bir performans sergiler ise ismini daha da geniş kitlelere duyurma imkanı bulacak.

Güçlü oyuncu kadrosu ve izleyicileri ekran başına kilitleyecek, ilginç senaryosuyla ilk bölümde zirveye yerleşecek dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Levent Türkan’ın üstlendiği senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay’ın yazdığı dizide, Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır ve Sercan Badur başrolleri paylaşıyor. Oya Unustası ile kadrosu daha da güçlenen Masum Değiliz’in, atv’nin, 2018’e damgasını vuracak en iddialı yapımlarından biri olacağı belirtiliyor.

Masum Değiliz yakında atv ekranlarında.

Haberimizin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız..