Ana sayfa Dizi İzle Masum dizisi 9 Nisan Perşembe 17 bölümde neler olacak?

Masum dizisi 9 Nisan Perşembe 17 bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Masum (Saathiya) 9 Nisan Perşembe tarihli 17. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölüm neler yaşanacağının detayını haberimizde bulabilirsiniz.

Rashi Gopi’yi evden kovdurmak Kokila’dan da intikam almak için bir plan yapar. Rashi’nin bu tehlikeli planı işe yarayacak mı? Kokila Gopi’nin hata yapmasını engellemek için onu kendisi eğitmeye çalışır. Rashi bu sayede Gopi’ye yaklaşıp onu dolduruşa getiremez.

Bir yolunu bulup Gopi’nin düdüklü tencerede yaptığı yemeği boşaltıp tencerenin patlaması için ayarlama yapan Rashi hem Gopi hem Kokila’dan intikam almayı düşünür. Rashi’nin telefonda annesiyle konuştuğunu gören Kokila onun elinden telefonu alır ve Urmila’ya bir ders vermek ister. Rashi planladığı gibi düdüklü tencerenin Kokila’nın yüzüne patlamasını sağlayabilecek mi?

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estirmeye geliyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de olacak.

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin
Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar
Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel