Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masum ve Güzel dizisi çekimleri başladı ama akılları kurcalayan belirsizlik bitmedi!

Masum ve Güzel dizisi çekimleri başladı ama akılları kurcalayan belirsizlik bitmedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dizi Masum ve Güzel gümbür gümbür gelmeye hazırlanıyor. Çok güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin hangi kanalda yayınlanacağı hala açıklanmadı. Kanalın ilk bölüm çekimi tamamlandıktan sonra belli olacağı belirtiliyor.

Zalim İstanbul’la yaptığı çıkış üzerine izleyicilerin büyük hayranlığını kazanan genç oyuncu Bahar Şahin’i yeniden ekrana getirecek olan Masum ve Güzel dizisinin çekimlerine başlandı. Yeni dizinin çekimlerine başlandı ancak hangi kanalda yayınlanacağı hala belli değil.

Avşar Film yapımcılığında çekilen Masum ve Güzel dizisinde Bahar Şahin’in yanı sıra Mine Tugay, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Sude Zülal Güler gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat mücadelesini anlatacak.

Masum ve Güzel’in çekimleri başladı ama kanalı hala belli değil! 36

Masum ve Güzel dizisinin Kanal D’de yayınlanacağı iddia ediliyor ancak hala resmi bir açıklama yok. Özellikle Bahar Şahin’i yeniden ekranda görmeyi özleyen izleyiciler dizinin yayınlanacağı kanalı büyük bir merakla bekleniyor. İddialara göre kanal, ilk bölümün çekimi tamamlandıktan sonra belli olacak.

Ancak izleyiciler şimdiden çok heyecanlı. Oyuncu kadrosunu ve hikayeyi şimdiden beğenen izleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda hangi kanal ya da gün olacağının önemi bulunmadığını, yayınlanmaya başladığında mutlaka izleyeceklerini dile getiriyor.

Masum ve Güzel dizisinin bir özelliği, hala hafızalardan silinmeyen Zalim İstanbul dizisinin iki çarpıcı oyuncusunu bir araya getirecek olması. Zalim İstanbul’da Mine Tugay ve Bahar Şahin’in ölümcül mücadelesini unutmayan izleyiciler Masum ve Güzel’de bu iki oyuncuyu yeniden bir arada izleme şansı bulacak.