Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumiyet başlamadan sette kriz çıktı! Deniz Çakır, başka karavan istedi!

Masumiyet başlamadan sette kriz çıktı! Deniz Çakır, başka karavan istedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süredir hazırlıkları devam eden ve merakla beklenen Masumiyet dizisinin setinde çıkan kriz, sosyal medyanın gündemine düştü! Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrolünde oynadıkları dizinin yayın tarihi kısa bir süre önce açıklanmıştı. 24 Şubat Çarşamba akşamı birinci bölümü yayınlanacak olan dizi daha başlamadan ilginç bir haberle yeniden gündeme geldi!

Gold Film’in yapımcılığında çekilen Masumiyet dizisinin setindeki kriz sonrası, iki oyuncunun da Deniz Çakır’a tepki verdiği şeklinde kulis bilgileri şaşırttı! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre Çakır, karavanını küçük buldu.

Setlerde oyuncuların giyinmesi, dinlenmesi için hazır bulundurulan karavanlar, artık daha çok yaygınlaştı. Şimdilered pek çok oyuncuya özel karavanlar verilirken, bazı oyuncular da ortaklaşa kullanıyorlar karavanları.

Deniz Çakır, kendisine tahsis edilen karavanı beğenmeyince ortaya bir kriz çıkmış! Kulis bilgisine göre oyuncunun daha büyük bir karavan istemesiyle yaşanan gerginlikten sonra bir başka gerginlik daha ortaya çıkmış!

Masumiyet başlamadan sette kriz çıktı! Deniz Çakır, başka karavan istedi! 8

Kendi karavanını küçük bulan ve dizideki rol arkadaşları Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan’ın beraber kullandığı karavana yerleşen oyuncu, bu hareketiyle iki genç oyuncunun da tepkisini almış! Şu anda Masumiyet dizisinin setinde 7 karavan olduğu da konuşulmakta.

Karavan krizi nereye varır bilinmez ama dizi başlamadan meydana gelen bu kriz, setlerin kamera arkasındaki durumunu da ortaya koyuyor! Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’un karavanı da bu kriz sonrası merak konusu oldu!

Masumiyet başlamadan sette kriz çıktı! Deniz Çakır, başka karavan istedi! 9

Diziyle ilgili detaylar ise şöyle:

Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı “Masumiyet” dizisi, 24 Şubat Çarşamba ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizide, Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan ve Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Gidişoğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Dizinin konusu kısaca şöyle; Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur.

Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.