Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizi setinde Deniz Çakır’ın bir çalışana küfür ettiği iddiasına açıklama geldi 

Masumiyet dizi setinde Deniz Çakır’ın bir çalışana küfür ettiği iddiasına açıklama geldi 

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Masumiyet dizisinin setinde Deniz Çakır’ın bir kostüm asistanı ile tartıştığı ve küfür ettiği yönünde ortaya atılan iddialar, yapımcı Gold Film tarafından yalanlandı.

Önceki gün ünlü oyuncu da kendisine bu yönde gelen soruya tepki göstermiş ve böyle bir şey yaşanmadığını ifade etmişti. İlk 3 bölümü yayınlanan ve beğeni toplayan Masumiyet dizisinde Deniz Çakır, Bahar karakteri ile ekrana dönüş yaptı. Daha dizinin ilk bölümlerinde böyle bir olayın ortaya atılması ise can sıkıcı oldu. Gold Film yaptığı açıklamada küfür ve tartışma gibi bir olayın yaşanmadığına vurgu yaptı.

Açıklamada “6 Mart 2021 tarihinden 2 gün önce işten ayrılmaya yönelik olarak istifasını şirketimize sunmuş ve işten ayrıldıktan sonra söz konusu iddia ile ortaya çıkmıştır. Çağatay Görger’in yaşandığını iddia ettiği olaylar tamamen bir iddiadan ibarettir ve şahsın elinde iddia ettiği şekilde bir olayın yaşandığına ilişkin somut delil veya ispat aracı mevcut değildir. Sette yaptığımız araştırmada da böyle bir olayın yaşandığına yönelik bir görgü tanığı da ortaya çıkmamıştır” ifadelerine yer verildi.

Kişinin zorla istifa dilekçesi imzalatıldığı iddiasının da doğru olmadığı ifade edilen bu açıklamada şu ifadelere de yer verildi:

“Kaldı ki; iddia edildiği gibi bir olay yaşanmış olsaydı; yasal haklarını kullanmak yerine işten ayrılmak üzere Çağatay Görgen’in şirketimize istifa dilekçesi vermiş olması da hayatın normal akışına tamamen aykırıdır.”

İşte yapılan basın bildirisi:

Masumiyet dizi setinde Deniz Çakır'ın bir çalışana küfür ettiği iddiasına açıklama geldi  7