Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinde hikaye güçlü, reytingler iyi, gelecek parlak!

Masumiyet dizisinde hikaye güçlü, reytingler iyi, gelecek parlak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni başlayan Masumiyet dizisi çok iyi bir sınav veriyor. Çarşamba akşamları Sadakatsiz ve Kuruluş Osman’ın baskın şekilde reytingleri topladığı bir günde diğer 2 dram dizisine rağmen iyi sonuçlar alan Masumiyet, iyi bir tempo tutturdu.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi izleyicilerin çok ilgisini çekti. Her geçen hafta reytinglerini ağır ağır da olsa artırmakta olan Masumiyet, sağlam bir şekilde ekrana tutundu… Kemik bir izleyici grubu da daha 4. bölüm yayınlanmış iken oluştu bile.

Çarşamba akşamları Ela ve İlker arasındaki adalet mücadelesi aslında ülkemizi ateş gibi yakan kadına şiddet konusuna odaklanmış durumda. Bu nedenle de ekran başında farklı duygular yaşayan izleyiciler, hikayeyi büyük bir ciddiyetle takip etmeye devam ediyor.

Masumiyet dizisi, reytinglerde de iyi başlamıştı ve iyi gitmeyi sürdürüyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin izleyicilerini de kendisine çekmeye başlayan Masumiyet, Benim Adım Melek’in de olduğu çarşamba akşamlarına damga vuracak yeni gelişmelerle önümüzdeki haftalarda da yine çok izlenecektir.

Masumiyet’in 5. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. “Ela Yüksel diye yazılır, kadının kadına şiddeti diye okunur” sözleri de sizleri çok etkileyecek. İlker adaletten kaçmaya çalışıyor… Hale ise oğlunun arkasında durmaya devam ediyor.

Dizinin yeni bölümünde intihara kalkışan İrem’e ne olduğu da ortaya çıkacak. 24 Mart Çarşamba akşamı ekranda neler izleyeceğiniz ile ilgili detayları aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.