Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinde Hülya Avşar’ın çene kemiği çıkartan tokadı ortaya çıktı!

Masumiyet dizisinde Hülya Avşar’ın çene kemiği çıkartan tokadı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Masumiyet dizisi, iyi performans sergileyen bir yapım. Hikaye akıcı ilerliyor ve her yeni bölüm olaylar daha da karışıyor ve bu durum da izleyiciyi memnun ediyor. Masumiyet, reytingler noktasında ise beklentilerin altında seyretmeye devam ediyor. Dizinin çok daha geniş kitlelerce sahiplenmesi tahmin ediliyordu ama reytingler geçtiğimiz hafta bir hayli geriledi.

Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ gibi usta isimlerin yanı sıra; İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın gibi önemli genç isimler de dizide adeta parlıyor… Masumiyet’in ilk 10 bölümü yayınlandı ve hikayenin ilerleyişi heyecanın artmasını sağlıyor. İzleyiciler hikayede neler olacağını tahmin bile edemiyor.

Hülya Avşar ise yıllar sonra Masumiyet’in hikayesinden etkilenerek dizi çekmeyi kabul ettiğini söylemişti. Ünlü oyuncu, Hale karakterine hayat veriyor ve kocası İsmail rolündeki Ertuğrul Postoğlu ile partner durumda.

Hale’nin İsmail’e 11. bölümde attığı tokat ise sosyal medyanın gündemine geldi.
Masumiyet hayranları 11. bölüm 2. fragmanına yansıyan bu tokat sahnesiyle ilgili çok sayıda paylaşım yaptı.

Masumiyet dizisinde Hülya Avşar'ın çene kemiği çıkartan tokadı ortaya çıktı! 7

“Hale’nin tokadı efsaneydi, adamın çenesini oynatmış zaten” diye yorum bırakan dizi hayranları, Hülya Avşar’ın ne kadar sert bir tokat attığını görüntülerden hemen fark ettiklerini ifade ettiler.

Hülya Avşar, bu sahnede Ertuğrul Postoğlu’na öyle sert vurdu ki, partnerinin çene kemiğini çıkarttı.

Postoğlu’nun sahnenin gerçekçi olması için Avşar’a “Daha hızlı ver sert vur” diye telkinde bulunmasının ardından Hülya Avşar’ın çok sert bir şekilde tokat atması ile Postoğlu’nun çene kemiği çıktı.

Rol arkadaşından defalarca özür dilediği de ortaya çıkan Postoğlu, bir hastanede tedavi olmak durumunda kaldı.

Ertuğrul Postoğlu, açıklamasında ise şöyle konuştu: “Hülya yakın dostum. Sık sık Fenerbahçe-Beşiktaş dostluğunu yâd ediyoruz. Sahnenin gerçekçi olması için Hülya’yı bir parça harekete geçirmek istedim. Ama onun da eli çok ağırmış.”

İşte Hülya Avşar’ın tokatı ile çene kemiğini yerinden oynattığı o tokat sahnesi: