Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisinden büyük ters köşe geliyor! Ela’nın hatırladığı şok gerçek, her şeyi değiştirecek!

Masumiyet dizisinden büyük ters köşe geliyor! Ela’nın hatırladığı şok gerçek, her şeyi değiştirecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet’in gelecek hafta Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölümünde herkesi şoke edecek bir gerçek ortaya çıktı! Ela, kendisini öldüresiye döven kişinin İlker olmadığını söylemişti. Sandalye ile kendisine saldırdığını ama sonrasında dövmeye devam etmediğini söyleyerek herkesi şaşırtmıştı.

Ela, yeni bölümde başka gerçekleri de hatırlayacak ve bu kez İlker’in başını yakacak başka bir durumu hatırlıyor! Ela’nın İlker ve ailesinin evine giderek onları şoke eden gerçeği anlattığı sahne büyük dikkat çekti.

Ela’nın sürekli karnını tuttuğunu terapisti de gördü ama Ela neden bu hareketi yaptığını daha sonra hatırladı. Ela, hamile olduğunu ve bunu bilmesine karşın İlker’in kendisine sandalye ile vurduğunu, yere düştüğünü ama sonra çekip gittiğini hatırladı.

İlker’in, kendisi yerde yatarken tekrar döndüğünü sanırken, bir kişinin onu bayılttığı da öğrenilmişti. Kendisini öldüresiye dövenlerin başkası olduğu anlaşılsa da Ela, çocuğunu kaybettiğini hatırlayarak İlker’in ailesinin evine gidiyor ve ona “Ben hamileydim. Sen baba olamadın ama katil oldun” diyerek adalet istediğini söylüyor.

İşte bu noktadan sonra Ela’nın daha güçlü ve hakkını aramak için daha kararlı olacağı da anlaşılıyor! Masumiyet dizisinde gittikçe heyecanı arttıran gelişmeler sonrasında izleyiciye her şey bitti sanılırken beklemediği bir yerden ters köşe geldi!

6. bölüm tanıtımında Ela’nın söylediklerine herkes şaşkınlıkla bakarken, İlker de gerçeği itiraf edecek! Ela’ya hamile olduğunu bile bile sandalye ile saldırdığını söyleyecek. Yeni bölümde heyecanın daha doruğa çıkacağı da anlaşılıyor!

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın başrolünü oynadıkları Masumiyet’te yeni bir süreç başlıyor!

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı Masumiyet, sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de FOX’ta.

İşte 6. bölüm tanıtımı: