Ana sayfa Sosyal Medya ‘Masumiyet’ dizisinin masum güzeli İlayda Alişan, cesur pozlarıyla çok konuşulacak!

‘Masumiyet’ dizisinin masum güzeli İlayda Alişan, cesur pozlarıyla çok konuşulacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV ekranlarında yayınlanan ‘Masumiyet’ dizisinde canlandırdığı ‘Ela’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken İlayda Alişan, ‘Masumiyet’ final yaptıktan sonra aynı dizideki rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti.

Çiftin aşkı kısa süre önce bitti ve yollarını ayırdılar. İnstagram paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çeken İlayda Alişan son paylaşımıyla takipçilerini mest etti.

‘Masumiyet’ dizisinin masum güzeli İlayda Alişan, cesur pozlarıyla çok konuşulacak! 8

Bir arkadaşının düğününe katılan güzel oyuncu, düğünde giydiği derin göğüs dekolteli elbisesiyle göz kamaştırdı. Instagram hesabından da elbisesi ile art arda fotoğraflarını paylaşan Alişan, takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

‘Masumiyet’ dizisinin masum güzeli İlayda Alişan, cesur pozlarıyla çok konuşulacak! 9

İlayda Alişan, yeni sezonda TV8 ekranlarının iddialı dizisi ‘Kırmızı Oda’da izleyici karşısına çıkacak. Usta oyuncu Binnur Kaya’nın baş rolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonu yakında başlayacak. İlayda Alişan da etkileyici performansı ile yeni sezonda TV8 ekranında adından söz ettireceğe benziyor.

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen genç oyuncu için milyonların izlediği ‘Kırmızı Oda’ gibi bir yapımda rol almak doğru bir seçim olarak görülüyor.