Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Ramo setinden son pozlar…

Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Ramo setinden son pozlar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medyanın yaygınlaşması ile birlikte dizilerin kamera arkasından pek çok kare, oyuncuların da paylaşımı ile birlikte gündeme geliyor. Dizilerin müdavimleri, sosyal medyadan da ilgiyle takip ettikleri oyuncular sayesinde, dizinin setinden keyifli anları görme fırsatı ediniyorlar.

Dizilerde kimi zaman birbirlerinin ezeli düşmanı olan karakterleri, kamera arkasında iyi anlaşan isimler olarak görmek de güzel bir ironi oluyor.

Setlerden gelen son pozlar arasında Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Ramo’nun oyuncularının son paylaşımlarına bir göz atalım.

İlk sırada TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı setinden keyifli bir poz gelmiş. Dizide hiç yüzleri gülmeyen Safiye, Gülben kardeşler, babaları Hikmet ile Esra ve Esat karakterlerine hayat veren oyuncular, setten güzel bir hatıra pozu vermişler.

Merve Dizdar’ın instagram sayfasından yaptığı paylaşımda, oyuncular neşe içinde vermişler pozlarını…

Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Ramo setinden son pozlar... 10

Bir başka keyifli an ise Camdaki Kız dizisinin setinden geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 2. bölümüyle de çok konuşturan dizideki nişan sahnesi sırasında çekilen bir selfie geldi.

Burcu Biricik, dizinin Levent eniştesi Tuğrul Tülek’in çektiği fotoğrafta yüzler gülüyor. Ancak diziyi izleyenler, o sahnedeki gerilimi düşününce, fotoğraftaki keyif de daha anlamlı hale geliyor. Dizide asla göremeyeceğimiz bir manzara.

Burcu Biricik, Tuğrul Tülek’in paylaşımını repost ederken “2. bölüm söz sahnesinde Levent eniştenin kamerasına takılanlar” notunu da düşmüş…

Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Ramo setinden son pozlar... 11

Bir başka paylaşım ise Esra Bilgiç’ten geldi. Bu akşam son bölümü yayınlanacak olan Ramo dizisinin setinden son pozlarıyla veda ediyor oyuncu.

Dün partneri Murat Yıldırım ile bir paylaşım yapan oyuncu, bu kez dizinin Afet’i Efsane Odağ ve set çalışanları ile verdiği pozları paylaştı…

Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Ramo setinden son pozlar... 12

Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Ramo setinden son pozlar... 13