Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizi setinde Melisa Şenolsun konforu!

Masumlar Apartmanı dizi setinde Melisa Şenolsun konforu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı, geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor. İkinci sezona geçen döneme göre biraz düşük reytinglerle başlayan dizi, yine de birincilikler almayı sürdürüyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’nun yanı sıra yeni sezonda hikayeye katılan Melisa Şenolsun, başrollerde yer alıyor. Dizinin psikolojik sahnelerinden kötü etkilendiği için ayrılan Farah Zeynep Abdullah’tan sonra hikayede boşluğu doldurmak için Melisa Şenolsun kadroya dahil oldu.

Rüya karakterini canlandıran oyuncu, sette çok konforlu bir süreç yaşadığını söyledi. Katıldığı etkinlikte konuşan oyuncu, sonradan bir yapıma katılmanın zor olduğunu ama Masumlar Apartmanı ekibinin kendisini rahat ettirmek için ellerinden geleni yaptığını anlattı.

Kimya isimli bir sinema filminde de başrolde yer alan oyuncu, son dönemin öne çıkan genç yıldızlarından birisi. Melisa Şenolsun, dizideki tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, sette yaşadıkları hakkında şöyle konuştu:

“Zaten bütün oyuncu arkadaşlarımla önceden tanışıyordum. Bu çok büyük bir konfor. Çünkü oturmuş bir sete gitmek, ikinci sezonda olmak her zaman zor. Ne kadar ekip çok tatlı olsa da kurulu bir düzen, dil oturmuş oluyor. Sonradan dahil olmak, o dili keşfetmek, anlamak, bir yandan da süreci sekteye uğratmamak önemli oluyor. Bütün oyuncu arkadaşlarım, ekip ve yönetmenim bütün işimi kolaylaştırdılar. Çok güzel geçiyor şu anda.”