Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisi bu sefer 3’te 3 yapamadı!

Masumlar Apartmanı dizisi bu sefer 3’te 3 yapamadı!

tarafından ker_def

TRT 1’de Salı günleri yayınlanan başarılı dizi Masumlar Apartmanı dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı. Heyecanlı bölümüyle izleyici ekran karşısına kilitleyen Masumlar Apartmanı yine zirvelerdeki yerini aldı.Dizi dün akşam yine çok iyi reytingler elde etti. Ancak geçtiğimiz haftalara göre bir fark vardı.

Şimdiye kadar total, AB ve ABC1 gruplarından Salı akşamları hep birincilikleri toplayan dizi, dün akşam totalde bu unvanı rakibi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a kaptırdı. AB ve ABC1 gruplarında 14’lü oranlara ulaşan TRT1 dizisi, günü 2 birincilikle kapattı ve ilk kez 3’te 3 yapamadı.

Sosyal medyada da her hafta hem Twitter’da hem Youtube’da çok konuşulanlar ve izlenenler listesine giren Masumlar Apartmanı, bu hafta da zirvelerdeydi.  Son bölümde neler oldu?

Naci’nin ambulansa bindirilişini izleyen Safiye, olanlar için kendini suçladı. Onunla görüştüğü için olmuştu her şey. Çareyi, kendini eve kapatıp temizliğe vermekte buldu. İnci’nin ise Naci’nin durumundan sorumlu tuttuğu kişi başkasıydı. Bir yandan Han’ın kendisi için yaptırdığı dairede Ceylan’ın künyesini bulması, bir yandan da Naci’ye olanlar İnci’yi allak bullak etti.

Han ise İnci’yle aralarındaki gerginlik yüzünden gece eve çok geç geldi. Bu durum, İnci’nin şüphelerini iyice artırdı. Esra’nın apartmana taşınacağını öğrenen Gülben ise başka plan yaptı. Bu arada Han, son birkaç gündür yaşadığı zorlukları bir daha yaşamamak için bir adım atmaya karar verdi. Ancak bu adım, onu çok daha zor bir durumda bırakacak.

İşte dizinin dün akşam yayınlanan 22. bölümünün tamamı:

“Masumlar Apartmanı” her Salı akşamı saat 20:00’da TRT 1’de yayınlanmaya devam ediyor. Yeni bölüm şimdiden merak konusu olmaya başladı bile.