Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisi kötü örnek oldu, paranoyaklık Arka Sokaklar’a da sıçradı!

Masumlar Apartmanı dizisi kötü örnek oldu, paranoyaklık Arka Sokaklar’a da sıçradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü Cuma akşamı yayınlanacak. 15 sezondur devam etmekte olan dizide Mesut Komiserin oğlu Tunç, paranoyak hareketleri ile dikkat çekiyor. Yalın ayak şekilde sokakta dolaşan Tunç’un psikolojisi bitik durumda.

Tunç’un yaşadığı travma en üst düzeye çıkmıştır. Paronayası giderek artmıştır. Psikolojik olarak bitme noktasına gelen Tunç, yatak kıyafetleri ile kafasında kurduğu adamlardan İstanbul sokaklarına kaçmıştır. Onu bu halde bulan polisler hemen gözaltına alırlar.

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerinde artık izleyiciler paranoyak birçok karakter görmeye alıştı. Son dönemin favori karakterleri de paranoyaklıkları ile konuşuluyor. Bakalım Arka Sokaklar dizisinde Tunç’un durumu ne kadar sürecek? Cuma akşamları iyi reytingler almaya devam eden dizinin yeni bölümünde yine heyecanlı anlar yaşanacak.

565. bölümde Terör örgütünün üst düzey yöneticisi Servan, kendilerine başarılı operasyonlar düzenleyen ekibimizi hedefine alıyor!

Rıza Baba ve ekibi, terör örgütünün İstanbul sorumlusu olan Civan ve kız kardeşi yüzünden zor anlar yaşarlar. Örgüte karşı yaptıkları operasyonlarda başarı sağladıkça hedef haline gelirler. Örgütün üst düzey sorumlusu Servan, bu operasyonlara karşı sert hamleler yapar.

Cemal ve Ümit Amiri, mekan çıkışında kıstırmayı başaran Servan onları yaylım ateşine tutar. Bu saldırıda Ümit Amir yaralanır. Servan’ın eylemleri bununla da bitmez. Ekibin tepe ismi olan Rıza Babanın evini kundaklayarak içeridekileri ölümle yüz yüze getirir.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!