Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde beklenmedik sorun ikinci sezonu etkileyecek!

Masumlar Apartmanı dizisinde beklenmedik sorun ikinci sezonu etkileyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geçen sezon büyük beğeni toplayan Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezonunu bekleyen milyonlarca izleyici var. Hatta Merve Dizdar geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda kendisinin de diziyi çok özlediğini belirten bir paylaşım yaptı.

Masumlar Apartmanı’nın ikinci sezonunun yine çok etkileyici olması bekleniyor. Şimdiye kadar dizinin ekibinin yeniden ne zaman buluşacağına yönelik net bilgiler gelmemişti. Ancak Ezgi Mola’nın koronavirüse yakalanmış olması her şeyi bir anda değiştirdi.

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat veren ünlü oyuncu, test yaptırdı ve sonuç pozitif çıktı. Mola’nın tüm yakın çevresi de bu nedenle biraz panik yaşadı…

Ünlü oyuncu Netflix için çekilen Erşan Kuneri isimli dizinin çekimlerinde yer almıştı. Ezgi Mola, koronavirüse yakalandığı için bu durum hem Erşan Kuneri hem de Masumlar Apartmanı’ndaki planları bozdu.

Masumlar Apartmanı dizisinde ikinci sezon buluşması öncesi yaşanan bu son gelişme üzerine program değişecek.TRT1 dizisinin ikinci sezona planlanandan daha geç başlaması bekleniyor.