Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde büyük karar büyük sürpriz!

Masumlar Apartmanı dizisinde büyük karar büyük sürpriz!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında yayınlanan ve reytingleri düşmeye devam eden Masumlar Apartmanı dizisinde ikinci sezon devam ediyor. Ortalamanın üzerinde reytingler almayı sürdüren ama eski gücünden de çok kaybeden Masumlar Apartmanı dizisinin 59. bölümü 22 Şubat Salı akşamı saat 20.007da yayınlanacak.

Dizinin hayranlarını büyük bir sürpriz bekliyor. Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Han karakteri aldığı karar ile dengeleri değiştirecek ve sürpriz yüzleşme gerçekleşecek. TRT 1’in Salı günlerine damga vuran, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizisi “Masumlar Apartmanı” yeni bölümde yaşanacakların detayları şöyle:

Gülben, henüz öğrendiklerinin şokunu atlatamadan çok daha kötü bir sürprizle karşılaşır. Bu karşılaşma, Gülben’i en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda bırakır. Han, yaşananların ardından derin bir umutsuzluğa gömülür ve kendi kabuğuna çekilir.

Safiye’nin, dağılan ailesini toparlamak için önünde tek bir engel vardır; kendisi… Naci’nin de desteğiyle imkansızı başarır ve o engeli aşar. Han, aralarını düzeltmek için Ceylan’a gider ancak konuşma beklediği gibi gitmez. Artık son bir ümidi kalmıştır. Kararını verir ve o adımı atar.

Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın çok başarılı bir performans sergilediği dizinin yeni bölümünde hem umut hem hüzün hem de gözyaşı bir arada olacak.